Bedrijfsdinges

 

Een bijzonder zakelijk event op een verrassende plek

 

Een prachtige groene oase ver weg, in het midden van nergens, en zo vlakbij Gorinchem eigenlijk toch ook weer heel centraal.

Even eruit met relaties, klanten of personeel. Ideaal om jouw doelgroep te verrassen. Een zakelijk dagje in het Lievelingebos, op deze hele bijzondere locatie? Je bent van harte welkom!

De Lievelinge is dé plek voor creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, outdoor teambuilding, relatiedagen, expo’s en product-presentaties. Je mag bij ons een kampvuur maken, we hebben een privémeer en een groot terrein. Met of zonder overnachting. Een bonte mix van accommodaties. Lekker los of juist strak georganiseerd, van kleine groepen tot enkele duizenden, wij vinden het gezellig als je komt!

We zijn flexibel, er is heel veel mogelijk. Het belangrijkste is dat jij het zakelijk event van je dromen kunt realiseren. Het is onze lievelingplek, en straks ook die van jou.

 welkom-1

welkom-2

welkom-3

 

plattegrond-kop 

 plattegrond

 

 verre-oosten-kop

In het Verre Oosten ligt Neverland. Een prachtig terrein dat je huurt inclusief de spiegel- en feesttent.

 verre-oosten-1

 verre-oosten-2

 

het-hart-kop

In het Hart van de Lievelinge een prachtige tuin met deels overkapping, buitenbar, een restaurant, kinderboerderij en zweefmolen.

 het-hart-1

het-hart-2

 

wilde-westen-kop

Aan ons privémeer ligt Verweggistan. Een groot terrein met mogelijkheden, geschikt voor in-/outdoor, grote events en bijzondere huurlingen voor mini break-out sessies.

  wilde-westen-1

wilde-westen-2

 

verrassend-veel-mogelijkheden-kop

De locatie, de accommodaties, de bosachtige omgeving, het water, onze creativiteit, flexibiliteit en partners maken van jouw event een onvergetelijke beleving…

 verrassend-veel-mogelijkheden

 

lievelingseten

Er zijn veel mogelijkheden. Van een simpele tot een luxe barbecue. Van frietjes uit ons frietkot, pizza’s uit de houtovens tot een vijfgangen diner. Afhankelijk van je wensen kunnen we samen een menu samenstellen.

De Lievelinge is ook erg geschikt om allerlei leuke foodtrucks te plaatsen. Zo wordt het helemaal jouw eigen zakelijke event.

We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame, biologische en streekproducten en natuurlijk de producten uit onze eigen moestuin.

 lievelingseten-1

lievelingseten-2

 

techniek-kop

Voor het beeld, licht en geluid werken wij samen met een vaste techniek partner. Zij zijn een professionele partner, kennen de Lievelinge en zijn in staat om je een totaaloplossing te bieden. Andere partner in techniek? Geen probleem.

 teckniek-1

 

contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs!
Voor de zakelijke events hebben we een samenwerking met Petra de Vries van NICE projects & events. Zij is jouw aanspreekpunt van locatiehuur tot een compleet verzorgd zakelijk event.

NICE projects & events
Petra de Vries
petra@nice-projects.nl                
www.nice-projects.nl
06 1211 6073

 

locatieboek-kop

In ons locatieboek vind je alles wat je wilt weten over de faciliteiten. Vraag hem gewoon zonder verplichtingen bij ons aan.

locatieboek