Lievelingscamping

Een camping als de Lievelinge vind je nergens anders in Nederland. Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, royale kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een kinderboerderij en een uitstekend restaurantje met een zonneterras.

Dit paradijsje is geschapen door een groep Utrechtse creatieve ondernemers met een droom: een eigenzinnige vrijplaats en een supergezellige familiecamping in één, waar je zowel met als zonder kinderen een wonderbaarlijke tijd hebt. Een Lievelingscamping dus, voor een next level kampeerervaring. En bovendien één van de weinige campings in ons land waar je nog een vuurtje mag stoken bij je tent. Want we hebben die stoere vuurschalen niet voor niks neergezet.

slagboom - Kampeerterrein de Lievelinge

Seizoensplaatsen
Ons kampeerterrein is geopend van 1 april tot 1 oktober. We hebben een beperkt aantal seizoenplaatsen en bij de toekenning daarvan geven we voorrang aan kampeerunits die iets toevoegen aan de eigenzinnige Lievelinge-sfeer. Wil je bij ons een heel seizoen lang verpozen in je camper van bamboe, vintage ufo of art deco paardentrailer? Grote kans dat de ballotagecommissie je toelaat.

 

receptie - Kampeerterrein de Lievelinge

Het Wilde Westen
Ons terrein is opgedeeld in een oostelijk en westelijk deel. Het Wilde Westen heeft velden die grenzen aan het zwem- en vismeertje. Behalve een fijn uitzicht over het water vind je hier ook een aantal van onze verhuurunits, zoals de Double Dutch dubbeldekkers, diverse safaritenten en het luxe huisje Bonanza.

Het Verre Oosten
Het oostelijke deel van de Lievelinge wordt vooral gebruikt als groepskampeerterrein. Hier vind je ook de Spiegeltent, de perfecte plek voor buitengewone borrels, bruiloften, brainstormsessies, bedrijfsuitjes en bijeenkomsten die niet met een ‘b’ beginnen.
Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en een aantal weken in het hoogseizoen wordt een deel van Het Verre Oosten ook verhuurd aan individuele kampeerders.

meer - Kampeerterrein de Lievelinge

Honden
Honden zijn op een groot deel van het terrein aangelijnd toegestaan, met uitzondering van de kampeervelden aan de waterkant. Honden kosten €3,50 per nacht.