Groepskamperen

0268_2013_09_28_Camping_de_Lievelinge_foto_Ernst_van_Deursen 0015_2013_09_28_Camping_de_Lievelinge_foto_Ernst_van_Deursen

Het Verre Oosten is het groepskampeerterrein van de Lievelinge. Het is ca. 6 ha. groot en lekker bosrijk gelegen. Er zijn grote en kleinere veldjes, zowel met als zonder elektra.

Groepen kunnen ervoor kiezen zelf te koken, maar ook een beroep doen op de kwaliteiten van onze chef van restaurant KEES  en KWARTEL. We kunnen natuurlijk ook zorgen voor biologische friet uit onze frietkar, of wat dacht je van een onvergetelijke barbecue of heerlijke pizza’s uit onze mobiele steenoven? Kortom: ben je op zoek naar dé plek voor jouw eigen minifestival, yoga-event, oldtimerclub, heidense vollemaansritueel of outdoor figuurzaagfeest? Dan moet je bij de Lievelinge zijn.

 

Photo Dennis Bouman - contact before use 0073_2014_09_26_Lievelinge_Slotfeest_foto_Ernst_van_Deursen_SMALL

Groepskampeertarieven

(Gelden niet in het hoogseizoen en alleen op het groepsterrein)

Groepskamperen per persoon, ongeachte het aantal kampeermiddelen, inclusief heffingen en electra. Huisdieren zijn toegestaan (€ 3,50 per nacht). Warm water en douches zijn bij ons gratis. 

Aantal personen

 

vanaf 25 personen   € 8,50 p.p.p.n.

 

Prijs is exclusief reserveringskosten a € 25,00.

 

Feesten en Partijen

Voor een hippe bruiloft, familiediner, verjaardag, receptie of ander feest kun je zowel onze grote Spiegeltent afhuren als ons restaurant en terras, eventueel in combinatie met ons middenterrein met wijn- en cocktailbar. Onze chef-kok verzorgt indien gewenst heerlijke catering, afgestemd op jullie wensen. We kunnen natuurlijk ook zorgen voor biologische friet uit onze frietkar, of wat dacht je van een onvergetelijke barbecue of heerlijke pizza’s uit onze mobiele steenoven? Dus: ook voor je onvergetelijke feest moet je bij de Lievelinge zijn!

© Dennis Bouman - contact before use 0071_2014_09_26_Lievelinge_Slotfeest_foto_Ernst_van_Deursen_SMALL 1154_2014_09_13_Katia_Tirso_foto_Ernst_van_Deursen 1143_2014_09_13_Katia_Tirso_foto_Ernst_van_Deursen 1213_2014_09_13_Katia_Tirso_foto_Ernst_van_Deursen 0144_2013_09_28_Camping_de_Lievelinge_foto_Ernst_van_Deursen

 

Bedrijfsdinges

Een dagje met collega’s brainstormen in het Lievelingebos? Je bent van harte welkom! De Spiegeltent is de ideale plek voor creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, outdoor teambuilding en productpresentaties, met desgewenst een (heel groot!) kampvuur toe. We hebben diverse borrel-, lunch- en buffet-arrangementen die we in overleg kunnen afstemmen, en ook pizza’s uit onze mobiele steenoven of een barbecue horen tot de mogelijkheden. Een midweek of in het weekend, lekker los of juist strak georganiseerd, van vijf tot vijfhonderd man, wij vinden het gezellig als je komt!

Onze luxe verhuurunits (huurlingen genaamd) zijn met name doordeweeks van maandag tot vrijdag buiten het hoogseizoen vaak nog beschikbaar voor evenementen. Als we er voor het gemak van uitgaan dat collega’s wel een tent willen delen maar geen bed, dan kunnen in de huurlingen zo’n 40 mensen in luxe bedden overnachten, variërend in safaritent, dubbeldekker of caravan. Je ligt dan of alleen in een tweepersoons bed, of in een stapelbed. Vervolgens kunnen er nog maximaal 8 personen in onze Lingelodges slapen, op fijne matrassen maar in iets minder luxe omstandigheden.

Daarnaast hebben we niet te vergeten nog 15 kant-en-klare koepeltentjes met 2 persoons luchtbedden met isolatiematjes beschikbaar voor verhuur. We kunnen dus zomaar ruim 60 individuele slapers met eigen middelen herbergen in verschillende soorten comfort, en voor grotere groepen huren we via onze partners natuurlijk zonder problemen grotere tenten en stretchbedden.

 

Een voorbeeldje

De klassieke ‘hutje op de hei-sessie’ is in ons geval een uniek ‘Spiegeltentje in het bos’: Een brainstormsessie of training in de Spiegeltent (of voor kleinere groepen ons restaurant), daarna even opfrissen door met zijn allen naar het vlot te zwemmen in het meertje en dan lekker opdrogen en een beetje voetballen of volleyballen op het veld.  Fijne muziek en heerlijke cocktails bij het buitenbarretje en even helemaal los in de zweefmolen om dan lekker te barbecuen en daarna misschien nog even flink te dansen in de Spiegeltent voordat je met zijn allen bij het grote kampvuur of in een paar groepjes bij wat kleinere vuurtjes eindigt met een wijntje of cognacje onder de sterrenhemel: het is eigenlijk heel eenvoudig maar er is echt geen betere manier om de mensen in je bedrijf op unieke wijze er helemaal uit te laten zijn in een creatieve en informele setting. We garanderen onbetaalbare ervaringen en fantastische gesprekken bij het kampvuur! En daarna geen gedoe met wel of niet in staat zijn om naar huis te rijden, geen kille treinen en stations, niets van dat soort ontnuchterende ervaringen, maar na het kampvuur, als de oogjes dichtvallen, rollen ze of hun tentje in of hun luxe hotelbed in één van onze unieke huurlingen, afhankelijk wat het budget toestaat.

Oftewel: ook voor je unieke bedrijfsdinges moet je echt bij de Lievelinge zijn!