Nieuws

Koop tickets voor het slotfestival

Lievelingen,

We zijn wild om ons heen gaan zoeken naar klinkende namen om ons slotfeest stormachtig te maken, en we hebben zó’n dikke pijplijn gevuld met feestbeesten en paradijsvogels, dat we nu al rondjes aan het dansen zijn!!

Superblij om hierbij de eerste namen te delen, hou je vast:

James Zoo, Joost van Bellen, Sjamsoedin, Koffie, Thaïti, Amsterdelics, Detonators, Wannabeastar-band, El ‘rub-a-dub’ Natty, Convoi Exeptional, The Street beat empire, Robin Borneman, The Moods, LaPiratesse, Kokon kollektief, Nightwatch Bar, Studio K, All the Single Ladies, Double J, Jesus Evil Highway enz, enz…!

Stay tuned voor updates, bio’s en wilde verhalen op onze Facebookpagina de komende weken.

Let op: Het wordt woest, het wordt wild en deze line-up is nog niet alles. De kaarten gaan lekker, zorg dat je er bij bent!! Je weet ’t; NU is de tijd…

Koop nu je kaarten!

Boeken 2018

SEIZOEN 2019

Wil je seizoen 2019 bij ons komen kamperen of een van onze heerlijke Huurlingen komen ‘bewonen’, houd dan vanaf eind november deze website in de gaten. Wij zullen hier vermelden wanneer je weer kunt boeken voor 2019. Voor die tijd zijn wij druk bezig onze lievelingedingen weer op orde te krijgen, tot dan kunnen wij helaas nog geen aanvragen in behandeling nemen. 

Via de ‘Zoek en Boek’ link, rechtsboven op deze pagina, kun jij jouw favoriete Huurling of campingplek reserveren. 

 
Let op !
In het hoogseizoen van zijn onze kampeerplaatsen en huurlingen alleen per week te boeken (vrijdag-vrijdag)

* Kamperen p.w. > 13 juli – 24 aug. 
* Huurlingen p.w. > 6 juli – 24 aug. 

In het laagseizoen boek je onze Huurlingen voor minimaal 2 nachten.
Kampeerplaatsen
kunnen in het weekend alleen voor 2 nachten geboekt worden (vr-zo) Last-Minute en op dagen door de week kun je ook gezellig 1 nachtje komen.

Binnen 24 uur krijg je van ons (bij beschikbaarheid) jouw boeking per email toegezonden en kan de voorpret als kampeerder of bewoner van één van onze huurlingen beginnen! 

Boekingen maken per mail of telefonisch is helaas niet mogelijk. (uitgezonderd groepsboekingen)

Telefonisch zijn wij het best bereikbaar tussen 10.00-12.00 uur ’s morgens.

Heb je na het bekijken van deze mooie website toch nog vragen, stuur ons dan een email.

Tot ziens bij de Lievelinge !!

 

Zoek&Boek nu!

Schrijf je in voor ons Lievelingsnieuws!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de Lievelinge? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnende Lievelingsnieuws. Er kan ook een oproep voor het openingsfeest of slotfeest tussen zitten 😉

 

Je meld je aan voor onze mailinglist en met onze Lievelinge nieuwsbrieven houden we je op de hoogte. Door onderstaande ‘e-mail box’ aan te vinken ga je hiermee akkoord.