Nieuws

Bestellen vanaf je plek met Jamezz

Bestel super chique vanaf je eigen plek of je terrasstoel. Zodra het bijna klaar is krijg je een berichtje dat je het op mag komen halen. Super Corona proof, en ultiem vakantiegevoel. Meteen bestellen? Klik hier!

Boeken 2020

Wij ontvangen heel veel mails en doen ons best deze nog dezelfde dag te beantwoorden, soms lukt dit niet hopen we dat jullie nog even geduld hebben.

Dit seizoen is het, helaas, niet mogelijk ons zonder boeking te bezoeken. Dus op de bonnefooi aankomen is echt niet mogelijk.

IN- en UITCHECK tijden

We werken zoveel mogelijk vanuit huis en hebben daarom aangepaste openingstijden. 
(Dat betekent dat als je komt inchecken dat ook alleen tussen die tijden kan. En alsjeblieft één iemand tegelijk naar binnen) 

Kamperen
– zondag t/m donderdag; 15.00-17.00 uur
– vrijdag; 15.00 uur -19.00 uur

Huurlingen 
– zondag t/m donderdag; 16.00 – 17.00 uur
– vrijdag; 16.00 – 19.00 uur.

Uitchecken is voor zowel kampeerplaatsen als Huurlingen om 11.00 uur.

(Afmelden bij de receptie is niet nodig, vergeet niet het sleuteltje van het toilet bij het restaurant in te leveren)

(je boekt via zoek en boek rechtsboven op deze pagina)


In het hoogseizoen 2020 zijn onze kampeerplaatsen en huurlingen, tijdens onderstaande periode, alleen per week te boeken (vrijdag-vrijdag)

* Kampeerplaatsen; 3 juli – 30 augustus

(een aantal Huurlingen en kampeerplaatsen zijn alleen van zondag 5 juli tot vrijdag 10 juli voor 5 aaneengesloten nachten te boeken)

In het laagseizoen 2020 boek je de kampeerplaatsen en Huurlingen voor het gehele weekend van vrijdag – zondag (2 nachten).
Van maandag – vrijdag kun je wel 1 nachtje komen kamperen, een Huurling boek je altijd voor minimaal 2 dagen

Bezoekers van de Lievelinge
Bezoek of logees zonder reservering kunnen we voorlopig niet binnen laten. Je plek is alleen van jou en je gezin. Maximaal drie bezoekers (bestaand uit 1 gezin en met een reservering) en genoeg ruimte om iedereen dan ook nog op voldoende afstand (1,5 m.) te kunnen houden.

‘Verleng je Weekend’
In het laagseizoen kun je gebruik maken van onze ‘verleng je weekend’ actie. Zo kun je nog de gehele zondag of zelfs een nachtje extra genieten van jouw weekend bij de Lievelinge!
– Kamperen € 10,-
– Huurlingen € 50,-
Deze aanbieding is alleen geldig in het laagseizoen en alleen van zondag op maandagnacht

4 = 3 ‘Lievelinge Midweek’
We hebben ook een klassieke 4=3 voor je in de aanbieding. Kom in het voor- en naseizoen een midweek van maandag tot vrijdagochtend lekker 4 nachtjes bij ons logeren en betaal er maar 3! 
(de korting wordt automatisch in de boeking berekend)

Let op!
Soms verdwijnen de mails die je van ons ontvangt in je spambox. De beveiligingsfilters zien ons adres dan als onveilig. Bij de instellingen kun je ons als veilig adres aangeven zodat al onze berichten direct in jouw postvak in terecht komen!

Telefoon 
Vanaf 24 april zijn wij telefonisch, beperkt, bereikbaar. 
Staat het antwoord van jouw vraag niet op onze website, dan kun je ons bellen van dinsdag – zaterdag tussen 14.00-16.00 uur.

Tot ziens bij de Lievelinge !!

Zoek&Boek nu!

Schrijf je in voor ons Lievelingsnieuws!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de Lievelinge? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnende Lievelingsnieuws. Er kan ook een oproep voor het openingsfeest of slotfeest tussen zitten 😉

 

Je meld je aan voor onze mailinglist en met onze Lievelinge nieuwsbrieven houden we je op de hoogte. Door onderstaande ‘e-mail box’ aan te vinken ga je hiermee akkoord.