Nieuws

Tot slot…

Een ode aan al onze wilderlingen, boswezens, nachtwachters & toverfeeën. Dansend WILD, onder gekleurde bomen die waken als stille getuigen van de nacht. De nachten waarin de herinneringen verschijnen, zelfs mooier dan je dacht of ooit verzinnen kon.

Dank voor jullie betoverendheid, stralende lach en uitbundigheid. De storm is gaan liggen en wij zetten ons schrap voor de oorverdovende stilte die langzaam maar zeker ons Lieveland betreedt. Met in onze achterzak deze dikke vette afsluiter waar we de wintermaanden wel op door komen.

Neem tegen de heimwee-achtige verschijnselen af en toe een digitale terugblik op onze Facebook pagina waar we de komende tijd nog heerlijke memorabele plaatjes zullen posten.
Tot volgend seizoen lieve Lievelingen jullie waren legendarisch!

Boeken 2019

Lieve Lievelingen,

Ons seizoen is weer voorbij! Mede dankzij jullie is het fantastisch geweest!
Wij gaan ons nu voorbereiden op een nieuw Lievelinge seizoen zodat de voorpret straks weer kan beginnen!

Houd onze website eind november goed in de gaten, wij verwachten half december alles weer up-to-date te hebben voor 2019!  De exacte datum volgt

Wij proberen e-mails binnen 5 werkdagen te beantwoorden. 
Boekingen/Opties maken per mail is niet mogelijk, wij ontvangen graag jouw boeking online zodra ons online reserveringssysteem weer geopend is. 

Telefonisch zijn wij in de wintermaanden helaas niet bereikbaar.

Graag tot volgend seizoen bij de Lievelinge !!

 

Zoek&Boek nu!

Schrijf je in voor ons Lievelingsnieuws!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de Lievelinge? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnende Lievelingsnieuws. Er kan ook een oproep voor het openingsfeest of slotfeest tussen zitten 😉

 

Je meld je aan voor onze mailinglist en met onze Lievelinge nieuwsbrieven houden we je op de hoogte. Door onderstaande ‘e-mail box’ aan te vinken ga je hiermee akkoord.