Nieuws

Boeken 2017

Boeken 2017

Let op
: in het hoogseizoen van 2017 ( vanaf 14 juli ) zijn onze Kampeerplaatsen en Huurlingen alleen per week te boeken (vrijdag-vrijdag)

Last-Minute: vanaf 18 augustus nu ook losse nachten te boeken, wees er snel bij!

Binnen 24 uur krijg je van ons (bij beschikbaarheid) jouw boeking per email toegezonden en kan de voorpret als kampeerder of bewoner van één van onze huurlingen beginnen!

Boekingen maken per mail of telefonisch is helaas niet mogelijk.

Telefonisch zijn wij tussen 10.00-12.00 uur ’s morgens het best bereikbaar. Natuurlijk mag je ons ook op een ander moment proberen te bereiken maar vanwege de drukte op ons terrein en de aankomsten ’s middags kunnen wij dan helaas niet alle telefoontjes aannemen.
Heb je na het bekijken van deze mooie website toch nog vragen, stuur ons dan een email.

Tot ziens bij de Lievelinge !!

Zoek&Boek nu!

Neem je bedrijf mee naar de camping!

Naast een verrukkelijke vrijplaats voor onthaasters biedt de Lievelinge ook een zee van ruimte voor bedrijfsdingen!
We hebben een prachtige Spiegeltent van de Gebr. van Rosmalen vast op het terrein, oorspronkelijk bedoeld als danspaleis, (en daar gebruiken we haar ook meestal voor)
maar wat blijkt; ze is ook prima in te zetten als workshop ruimte of presentatie zaal met allure!

0145_2013_09_28_Camping_de_Lievelinge_foto_Ernst_van_Deursen

Een super alternatief als vergaderlocatie, en ook leuk voor teambuilding-dingen, denk een nieuwjaarsduik in mei, rivierklei-kleien of grote mensen verstoppertje in de Lingewaalse bossen… Wij verzorgen de koffie en catering, (kan… hoeft niet, je mag ook zelf ‘survivallen’)  ’s avonds met z’n alle barbequen of pizzabakken, en dan die stoere verhalen bij het kampvuur…

Waarna iedereen zich terugtrekt in zijn of haar tent, of natuurlijk in een van de luxe huurlingen van de Lievelinge, bijvoorbeeld in de yurt, pipowagen, tipi of dubbeldekker!

Work hard play hard!

Mooi midweek manifest

_DSC0526

 P1090110 (1)

Hoezo kan je alleen in het weekend onthaasten? wat een onzin, neem die vrije dagen op, hou de kids van school, en kom spijbelen op de Lievelinge!

Ondanks dat veel van onze luxe Lievelinge units wel al bijna ieder weekend vol zijn geboekt door van die overgeorganiseerde types, is onze vrolijke vrijplaats doordeweeks nog bijna helemaal vrij voor vrijbuiters zoals jullie! En dat voor supergunstige tarieven! En àls je dan toch af en toe je mail moet checken of even wil skypen, hebben we natuurlijk wel gewoon wifi… maar waarom zou je, pak toch een boek, en een fles wijn, en kruip tegen je liefie aan bij het vuur…

Tja, je kan ook op de bank voor de tv blijven zitten…

Machtig mooi maken met man en macht…

IMG_4951  

IMG_5880

 

Vanaf begin februari hebben we inmiddels vijf knoertgezellige klusdagen gehad.

We hebben wel 150 kuub herfstbladeren met z’n allen bijelkaar geharkt, 500 meter slootjes uitgegraven, dingen van hot naar her verplaatst, en weer terug, alle Lievelinge Units opgezet en ingericht en ondertussen meer dan 200 verse pizza’s gebakken en verorbert.

De zon kwam iedere keer door, en onder de bladeren vandaan kwam een herboren Lievelinge met blozende velden met prille blaadjes tevoorschijn, eer van je werk pur sang.

Thomas & Sonsiree!

IMG_5884

Na een langdurige maar fantastische queeste, gevuld met vele inspirerende gesprekken met geweldige gelukszoekers en prachtige  paradijsvogels, presenteren wij met trots ons nieuwe Lievelinge campinghoofd: Thomas Nova!

Thomas heeft zijn droom om de wereld te verbeteren gekoppeld aan de onze, en gaat de zorg dragen voor onze Lievelinge biotoop.

Dat doet ‘ie niet alleen, maar met zijn geliefde Sonsiree, en om het plaatje compleet te maken verwachten ze ook nog vlak voor het hoogseizoen begint een kleine supernova!

Ze hebben hun nest al gebouwd in Villa Kakelbont, en zijn al begonnen met het verder bezielen van de Lievelinge.

Zo hebben ze een nieuwe chef-kok gevonden in Angelo, de broer van Sonsiree, en in hun vriendin Esther een nieuwe bedrijfsleider voor het restaurant.

Op de receptie blijft onze vertrouwde Esther Schipper gewoon de steun en toeverlaat van Thomas.

Kortom: vernieuwde energie op de Lievelinge. Wij merken het nu al dagelijks, en jullie straks ook!