Klukkluk

De twee tipi’s op De Lievelinge heten allebei Klukkluk. Net als de beste vriend van Pipo. Het is lekker licht in de witte tenten. Een vuurtje voor de tipi, en laat de indianenverhalen maar komen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb1_DSC3148
thumb2_DSC3373
thumb3_DSC2971
thumb4_DSC2973
thumb5_DSC2975
thumb6_DSC2977
thumb7_DSC3150
thumb8_DSC2962
thumb9_DSC2966


What’s in it for me?
De Kluk Kluk is een avontuurlijke 4 persoons Huurling bestaande uit twee losse tipi’s. Beiden zijn uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. De Kluk Kluk boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

In beide tipi’s is een kacheltje aanwezig zodat jullie er sowieso warmpjes bij zitten.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.

Als vanzelfsprekend kunnen onze tenten niet op slot.