Love shack & surf shack

De oude vertrouwde Lingelodges zijn omgetoverd tot Love Shack & Surf Shack. Beide hutjes zijn geschikt voor 4 personen die zin hebben om heerlijk sit back & relaxed aan te doen. Cocktailtje erbij, beetje wegdommelen in je hangmat en s’avonds sterke verhalen vertellen bij het kampvuur. Dat idee.

_DSC2383 _DSC2387  _DSC2401_DSC2398

What’s in it for me?
De Love & Surf Shack zijn uitgerust met een heerlijk comfortabel bed voor 2 personen in het houten huisje en een knus tweepersoonsbed in de caravan of ambulance wagen.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze shacks boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel van de buitenkeuken. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan beschikken beide ruimtes over een klein kacheltje zodat het alsnog warm en behaaglijk is.

Op het terras staat een grote eettafel. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.