Lingelodges

Onze Lingelodges worden op het moment flink onder handen genomen en zullen komend seizoen terug keren als Cosy Love Shack & Laid Back Surf Shack. Beiden bestaan uit een knus houten huisje en een retro caravan.

Je herkent ze straks niet meer terug! Hier onder zie je vast een sfeer impressie.

linge

What’s in it for me?
De Love & Surf Shack zijn uitgerust met een heerlijk comfortabel bed voor 2 personen in het houten huisje en een knus tweepersoonsbed in de caravan. Hiermee zijn ze geschikt voor 4 personen.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze shacks boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel van de buitenkeuken. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan beschikken beide ruimtes over een klein kacheltje zodat het alsnog warm en behaaglijk is.

Op het terras staat een grote eettafel. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.