Mamaloe en MacGyver

Pipowagen Mamaloe en Stoere Jeep MacGyver zijn samen te huur als één Lievelinge-unit voor 4 personen. Zowel in de pipowagen, als in de MacGyver is plek voor twee. Je klimt zo van uit de laadklep je bed in.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

Mamaloe---8-van-16 Mamaloe---15-van-16 Mamaloe---16-van-16 Mamaloe---2-van-16 Mamaloe---6-van-16 Mamaloe---4-van-16 Mamaloe---3-van-16 Mamaloe---10-van-16 Mamaloe---1-van-16


What’s in it for me?
Deze vrolijke combi is uitgerust met een knus tweepersoonsbed in de Pipowagen en een standaard tweepersoonbed in de jeep. De Mama Loe bestaat uit een aparte slaapkamer en een gezellige woonkamer. De jeep grenst aan de keuken met een klein zitje.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze bijzondere unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

In de Pipowagen is een kacheltje aanwezig zodat jullie er sowieso warmpjes bij zitten.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.