De Tante Pastellia & Angelo (nieuwe locatie)

LET OP!
Onze Tante Pastellia is verhuisd naar de heksenkring en is uitgebreid met een Romacaravan waardoor deze nu voor 4 personen geschikt is.

Doe als de familie Dimitrov en kom slapen in onze Roma-caravans. Kroonluchters, plastic bloemen, kanten kleedjes, huilende zigeunerkindjes, glimmend wit nephout en goudkleurig hang- en sluitwerk: deze Roma Suprèmes geven letterlijk glans aan jouw weekendje kamperen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb1_DSC2499
thumb2_DSC3254
thumb3_DSC3261
thumb4_DSC3263
thumb5_DSC3256
thumb6_DSC3278
thumb7_DSC3275
thumb8_DSC3273
thumb9_DSC3360

What’s in it for me?

Dit glimmende duo is uitgerust met in beide caravans een knus tweepersoonsbed. De accomodaties bestaan uit één gezellige woon-slaapruimte met een zitje en verrassend veel ruimte voor spontane dansmoves of wat ochtendgymnastiek.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze authentiekelingen boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen. 

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.