De Tantes Pastellia (nieuwe locatie)

LET OP!
Onze Tante Pastellia is verhuisd naar de heksenkring en is uitgebreid met een Romacaravan waardoor deze nu voor 4 personen geschikt is.

Doe als de familie Dimitrov en kom slapen in onze Roma-caravan, genaamd Tante Pastellia. Kroonluchters, plastic bloemen, kanten kleedjes, huilende zigeunerkindjes, glimmend wit nephout en goudkleurig hang- en sluitwerk: deze Roma Suprème geeft letterlijk glans aan jouw weekendje kamperen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

Tante-P---2-van-13 Tante-P---11-van-13 Tante-P---12-van-13 Tante-P---5-van-13 Tante-P---10-van-13 Tante-P---6-van-13 Tante-P---7-van-13 Foto's-Lievelinge---134 Foto's-Lievelinge---127

 

What’s in it for me?
Dit glimmende duo is uitgerust met een knus tweepersoonsbed in de ene caravan en een standaard tweepersoonsbed in de andere. Beiden bestaan uit één gezellige woon-slaapruimte met een zitje en verrassend veel ruimte voor spontane dansmoves of wat ochtendgymnastiek.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze authentieke dames boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen. 

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Er is in beide caravans een klein elektrisch kacheltje aanwezig zodat jullie sowieso warmpjes bij zitten.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.