Too Cool For School

Je hoeft niet te vechten voor een plekje op de achterbank. Too Cool For School, onze omgebouwde Amerikaanse retro-schoolbus, heeft plaats voor vier. En cool is-ie, deze robuuste Loadstar, die kanariegeel staat te shinen aan de bosrand. School’s out for summer!

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

To-Cool_6567 To-Cool_6586 To-Cool_6768 To-Cool_6762 To-Cool_6717 To-Cool_6706 To-Cool_6594 To-Cool_6756 To-Cool_6591

What’s in it for me?
Deze stoere bus is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen en een stapelbed. Gezien de afstand tot het plafond is het bovenste bed bij uitstek geschikt voor een kind of een zeer slanke den. De Too Cool for School bestaat uit één gezellige woon-slaapruimte.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze gele rakker boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Om de boel fris en fruitig te houden zijn al onze huurlingen voorzien van een koelkast. Potten, pannen, servies, bestek, theedoeken zijn aanwezig net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de houtkachel. Houtblokken zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.