Hocus Focus Weken

Ontmoet elkaar, verdiep je werk, verrijk jezelf.

Stap voor vijf dagen uit je comfortzone en geef jezelf de tijd en ruimte om te werken aan je eigen project, plan, droom of wat het ook wezen mag dat je aandacht verdient. Wij zorgen voor super snel internet, een flinke dosis activatie, bevlogen inspirators en een prikkelend programma.

We leven in een ongekende tijd vol dualiteiten en mogelijkheden. Een realiteit die vraagt om reflectie, omdenken en een ander daglicht wellicht. Meer dan ooit is er behoefte aan verbinden, verdiepen en dromen waarmaken. Het bundelen van talenten, manifestatie- en creatiekracht.

Binnen dit gedachtengoed zijn er komend jaar drie Hocus Focus weken met elk een eigen overkoepelend thema.

07 – 11 juni L’Art de Vivre (klik hier voor het facebook event)
21 – 25 juni Zweven is Leven (klik hier voor het facebook event) 
13 – 17 september Wild Wezen (klik hier voor het facebook event) 

Scroll naar beneden voor een beeld van hoe een Hocus Focus week er in de basis uit ziet.

ONTWAKEN

Iedere morgen beginnen we de dag met het aanwakkeren van je energie in de vorm van martial arts, yoga, een boswandeling of een frisse duik. Daarna staat er een heerlijk ontbijt op jullie te wachten om vervolgens lekker energized de focus in te gaan en aan je eigen project te werken.

GIVE ME A BREAK

In de middag peppen we je op met een activerend of inspirerend programma onderdeel waarna je je focus weer fris kunt herpakken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een welverdiende massage of powernap. Het is jouw week!

Ondertussen staan onze smaakmakers alweer heerlijk voor jullie te koken zodat je rond een uurtje of zes de boel de boel kunt laten en lekker aan kunt schuiven voor het diner.

AVONDKUNST

Iedere avond zorgen we voor een ‘toetje’ in de vorm van een lezing, verdiepende workshop of een thematische activiteit. Eindig de dag verrijkt, klop jezelf op de schouder en zoom uit bij het vuur, voordat je je hoofd te rusten legt op je kussen en je je oplaadt voor een nieuwe Focusdag.

ENTHOUSIAST & METEEN BOEKEN?

De prijs voor de Hocus Focus weken zijn € 485,00 p.p. inclusief ontbijt & diner, kampeerplek (met eigen kampeermiddel) super snel internet en met liefde samengesteld programma.

Om je Hocus Focus kampeerspot te boeken ga je naar: www.lievelinge.nl/boeken
Vul de aankomstdatum & vertrek data van jouw Hocus Focus week in.
Kies bij accommodatietype voor kamperen.
Kies voor een kampeerplek (de prijs is incl. kampeerplek met stroom).
Nadat je op boeken hebt geklikt vind je helemaal onderaan de pagina het Hocus Focus arrangement.

Als je deze aanvinkt wordt alles automatisch verrekend en is je plekje gereserveerd.

Liever iets luxer overnachten? Boek dan voor een gunstige Hocus Focus prijs een Huurling. www.lievelinge.nl/boeken
Kies bij accommodatietype voor verhuur.
Je kunt dan doorklikken naar de volgende pagina en daar de Hocus Focus week als artikel aanvinken en bijboeken. Daarna wordt automatisch de Hocus Focus korting van € 60,00 op de Huurling verrekend.

Voor info stuur je een mailtje naar Hocusfocus@lievelinge.nl

Per week kunnen er maximaal 30 mensen meedoen (vol=vol).