Lievelinge Live

Er groeit en bloeit zoveel moois op onze vruchtbare creatieve broedplaats dat het niet bij te houden is, ons Lievelab organiseert en faciliteert een overvloed aan ware alchemie en pure levenskunst.

Artists in residence, anderhalve meter sessies, hocus focus, kampvuur-sessies, radio, deejays & dichters, alles daartussen en nog veel meer.

Het ontstaat in het moment, en is voorbij voordat je het weet: vaak hebben we alleen de verhalen nog, soms een foto, soms een opname, maar meestal is het alleen maar helemaal NU, prachtig.

Maar toch: in een voortschrijdende poging de magie van de Lievelinge te vereeuwigen, hebben we onze videograaf Leandra Arjona-Jacobi en onze huisvideograaf Yannick Justus, onze huisaudiograaf Steven van Studio Soul Safari en een aantal lievelingsartiesten gevraagd om mee te werken aan weer een nieuw format: Lievelinge Live! Intieme spiegeltentoptredens van lievelingsartiesten; ongeveer 20 minuten muziek opgenomen in één take met één camera en 30 liefhebbers op de eerste rij.

Bekijk de optredens

Bekijk alles