Zonnebende

Twee midweken voor de (aller)kleinsten

Van 27 juni t/m 30 juni (ma-do) en van 4 juli t/m 7 juli (ma-do) hebben Marije en Roosmarijn een prachtig programma samengesteld. We laten ons leiden door alles dat de natuur te bieden heeft met Kidslab-draai! Voor alle kinderen vanaf 0 jaar. Meedoen met het program is helemaal gratis!

…ZONNEBENDE?

De zon laat zich steeds vaker zien, de dagen worden langer… totdat op 21 juni het fenomeen van de Zonnewende plaatsvindt. Dat gebeurt wanneer het noordelijkste punt van de aardas het dichtst bij de zon staat. Door deze hoek is het aantal uren zonlicht maximaal en is dit de lichtste dag van het jaar.

Het volgen van de natuur zit bij ons Lievelingen in het DNA. De weken na de Zonnewende is het de ‘periode van de lange dagen’. Wij, vanuit het Kidslab, bieden binnen deze weken twee speciale midweken aan met een bijzonder programma gericht op onze (aller)kleinste gasten: de Zonnebende!

Van 27 juni t/m 30 juni (ma-do) en van 4 juli t/m 7 juli (ma-do) hebben Marije en Roosmarijn een prachtig programma samengesteld. We laten ons leiden door alles dat de natuur te bieden heeft en geven er onze eigen Kidslab-draai aan.

Heb jij bijvoorbeeld wel eens met modder geschilderd? Of zaadbommen gemaakt? Eten een andere kleur gegeven en daar muziek mee gemaakt? Bij Kidslab houden we ervan om te experimenteren. Om het vooral zelf uit te vinden. En om samen te creëren. Kom je kunstzinnige avonturen beleven met ons? Het programma is voor iedereen vanaf 0 jaar!

Meedoen aan de Zonnebende activiteiten is helemaal gratis!

Boek nu

MEER INFO?

Mail Roos!