de Haringbar

De zon schijnt, het water lonkt en het zand smeekt erom een kasteel te worden: dat kan alleen maar zomer zijn. Biertje?

In een vorig leven een haringkar; nu staat deze knalblauwe baas naast het strand te shinen. En is het lekker weer, dan gaan rond elf uur ’s ochtends de luiken naar beneden, slingeren we een zonnige playlist aan en is de Haringbar open for business: voor al je ijsjes, tosti’s, lekker koude drankjes en nog meer hoef je alleen een pinpas mee naar het water te nemen.

De Haringbar blijft bij zonnig weer open tot het begin van de avond en heeft tussen 15:00 en 16:00 ons populaire Happy Hour, waar je kan genieten van een zeer scherp prijsje voor al onze cocktails.

Huren?

De Haringbar is af te huren met kleine stretchtent ernaast voor activiteiten of andere partijtjes: een sprookjesachtige locatie voor een champagnetoast, kleine bruiloft ceremonie tot 20 personen of gezellig dinertje bij gouden zonsondergang met vrienden (optioneel met een arrangement van onze BBQ-fiets of foodtrucks).

Een avondprogramma is hier helaas niet mogelijk, daarvoor haak je gezellig aan op onze programmering in het Lievelinge Hart!

Vraag een offerte aan