Boeken

Lievelingen, het seizoen is voorbij gevlogen, en wat was het fijn!

Voor seizoen 2020 kunnen in december weer boekingen gemaakt worden. De exacte datum waarop we weer online gaan zullen we t.z.t. op deze pagina vermelden.


Via de ‘Zoek en Boek’ link, rechtsboven op deze pagina, kun jij, vanaf dan weer, jouw favoriete Huurling of campingplek reserveren. 

In het hoogseizoen 2020 zijn onze kampeerplaatsen en huurlingen, tijdens onderstaande perioden, alleen per week te boeken (vrijdag-vrijdag)
* Kampeerplaatsen; 3 juli – 30 augustus
* Huurlingen; 11 juli – 30 augustus

Bezoekers van de Lievelinge
Kom je gezellig op bezoek bij een van onze Lievelingsgasten meldt je dan altijd even bij de receptie om het bezoekerstarief af te rekenen.

In het laagseizoen boek je de kampeerplaatsen en Huurlingen voor het gehele weekend van vrijdag tot zondag (2 nachten).
Huurlingen boek je altijd minimaal 2 dagen.
Kom je kamperen dan kun je last-minute en op dagen door de week ook gezellig 1 nachtje komen.

‘Verleng je Weekend’

Dit seizoen kun je jouw weekend bij ons een nachtje verlengen voor € 50,00. Zo kun je lekker nog van de hele zondag genieten en hoef je ons maandagochtend pas weer te verlaten.
Deze aanbieding is alleen geldig in het laagseizoen en alleen van zondag op maandagnacht.

4 = 3

We hebben ook een klassieke 4=3 voor je in de aanbieding. Kom in het voor- en naseizoen een midweek van maandag tot vrijdagochtend lekker 4 nachtjes bij ons logeren en betaal er maar 3! 
(de korting wordt automatisch in de boeking berekend)

Let op!
Soms verdwijnen de mails die je van ons ontvangt in je spambox. De beveiligingsfilters zien ons adres dan als onveilig. Bij de instellingen kun je ons als veilig adres aangeven zodat al onze berichten direct in jouw postvak in terecht komen!

Telefoon 
Van 1 oktober – 1 april zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Heb je na het bekijken van deze mooie website toch nog vragen, stuur ons dan een email, deze zullen wij binnen 5 werkdagen beantwoorden.

Tot ziens bij de Lievelinge !!

Zoek&Boek nu!