Boeken 2020

Hemelvaart en Pinksteren zijn helemaal volgeboekt
(i.v.m. mogelijke annuleringen is het zinvol af en toe, via zoek en boek, even beschikbaarheid te checken)

NIEUW!
Boek je een Huurling dan kun je komend seizoen een heerlijk lievelingsontbijt laten bezorgen! (alleen op zaterdag)

Via de ‘Zoek en Boek’ link, rechtsboven op deze pagina, kun jij, vanaf dan weer, jouw favoriete Huurling of campingplek reserveren. 

In het hoogseizoen 2020 zijn onze kampeerplaatsen en huurlingen, tijdens onderstaande periode, alleen per week te boeken (vrijdag-vrijdag)

* Kampeerplaatsen; 3 juli – 30 augustus

(een aantal Huurlingen en kampeerplaatsen zijn alleen van zondag 5 juli tot vrijdag 10 juli voor 5 aaneengesloten nachten te boeken)

In het laagseizoen 2020 boek je de kampeerplaatsen en Huurlingen voor het gehele weekend van vrijdag – zondag (2 nachten).
Van maandag – vrijdag kun je wel 1 nachtje komen kamperen, een Huurling boek je altijd voor minimaal 2 dagen.

Bezoekers van de Lievelinge
Kom je gezellig op bezoek bij een van onze Lievelingsgasten meldt je dan altijd even bij de receptie om het bezoekerstarief af te rekenen.

‘Verleng je Weekend’
In het laagseizoen kun je gebruik maken van onze ‘verleng je weekend’ actie. Zo kun je nog de gehele zondag of zelfs een nachtje extra genieten van jouw weekend bij de Lievelinge!
– Kamperen € 10,-
– Huurlingen € 50,-
Deze aanbieding is alleen geldig in het laagseizoen en alleen van zondag op maandagnacht.

4 = 3 ‘Lievelinge Midweek’
We hebben ook een klassieke 4=3 voor je in de aanbieding. Kom in het voor- en naseizoen een midweek van maandag tot vrijdagochtend lekker 4 nachtjes bij ons logeren en betaal er maar 3! 
(de korting wordt automatisch in de boeking berekend)

Let op!
Soms verdwijnen de mails die je van ons ontvangt in je spambox. De beveiligingsfilters zien ons adres dan als onveilig. Bij de instellingen kun je ons als veilig adres aangeven zodat al onze berichten direct in jouw postvak in terecht komen!

Telefoon 
Van 1 oktober – 1 april zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Heb je na het bekijken van deze mooie website toch nog vragen, stuur ons dan een email, deze zullen wij binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Tot ziens bij de Lievelinge !!

Zoek&Boek nu!