Give me a break

Sommige samenkomsten vragen om één of meerdere break-out ruimtes. De break, daar zitten we op, op de Lievelinge.

Break-outruimtes zijn er dan ook in alle smaken te vinden. Eat your heart out! Voor de beeldvorming bij deze een kleine selectie. Als je liever bij elkaar blijft, zijn de locaties natuurlijk ook te boeken als vergaderruimte, compleet met toevoegelingen zoals flip-overs, een beamer of groot TV scherm voor de presentatie van je leven.

De Double Dutch

Een van onze meest iconische verschijningen aan de waterkant: een knalrode dubbeldekker, omgetoverd tot overnachtingsplek voor vier personen – maar ook heel geschikt als breakoutruimte.

Stap op de lijn naar inspiratie – eindbestemming: succes!

<6 personen binnen
<10 personen buiten

De Greyhound

Van Amerikaanse lijnbus naar cocktailbar naar Huurling/vergaderruimte: deze silvergrijze, taaie tante heeft een rijke historie – maar door de tussentijdse facelift beschikt ze ook over een lichtrijke serre met een vergadertafel en comfortabele fauteuils.

Tel daar de grote tafel op de vlonder bij op en je hebt een uitstekende uitvalsbasis voor brainstorms, heisessies en andere samenkomsten waar een lichtje van opgaat.

<10 personen

De Bonanza

Een stoer maar toch luxe onderkomen op een toplocatie aan de waterkant: de Bonanza is hierom een geliefde overnachtingslocatie, maar het maakt hem ook uitermate geschikt als vergaderlocatie en breakoutroom. Met een ruime afgeschermde buitenplaats voor de deur, een lange tafel binnen en een zithoek biedt hij ruimte voor acht slapers en tot tien vergaderaars.

<10 personen

Bruinsma Lodge

De Kas is ook wel bekend als de Bruinsma Lodge: onze parel aan het water met een heus privé-strandje.

Sinds vorig jaar is deze unieke verschijning opgenomen in onze Huurlingenfamilie en ook als vergaderlocatie te boeken. Gegarandeerd een frisse wind erdoorheen en vol inspiratie weer de wijde wereld in.

<12 personen

De Mata Hari

Natte Harrie noemen we hem ook wel eens, niet omdat de tent niet waterdicht is, maar omdat het zo’n onwijs lekker ding is. De ronde ruimte werkt goed, of je nu aan de lange tafel of rondom het haardvuurtje zit.

<12 personen

Silverado

Vanuit een zilver vertrekpunt, onderweg naar goud? Vergader erop los met jouw team in deze fijne hut aan het water. Met een privé vlondertje voor de deur kun je in de pauze ook je hengel nog even uitgooien als echte goudzoeker.

<8 personen binnen
<10 personen buiten

Loki

Low Key vergaderen? Welkom in de Loki! Een op de Vikingen geïnspireerde Huurling, geheel gebouwd van restmaterialen. Naast een grote lange tafel vind je een knus woonkamertje, de perfecte plek om een verduurzamingsstrategie uit te werken.

<12 personen

Oehoeboere

Vanuit een zilver vertrekpunt, onderweg naar goud? Vergader erop los met jouw team in deze fijne hut aan het water. Met een privé vlondertje voor de deur kun je in de pauze ook je hengel nog even uitgooien als echte goudzoeker.

Deze royale unit is gelegen op een van de meest magische plekjes midden op ons terrein – onder de grote eik aan het eind van Midden Aarde. Een superfijne plek waar je onder een afdak buiten kunt vergaderen, maar ook binnen in de cirkel rondom het haardvuur.

<10 personen binnen
<10 personen buiten

Huren?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen:

Vraag een offerte aan