Bruiloften

Liefde vieren

L’amour, dat hangt bij ons van nature in de lucht. Dat ruik je, dat proef je en dat voel je. Net als de dansende vlinders in je buik op jullie trouwdag, de dag waarop jullie de liefde vieren. En dat vieren wij maar wat graag met jullie mee!

De Lievelinge is met haar festival vibe en vele mogelijkheden dé locatie om elkaar eens goed en diep in de ogen te kijken en het felbegeerde jawoord te geven. Een kleurrijk en dromerig tafereel om de sprong in het diepe te wagen en samen aan het levensavontuur te beginnen.

Hier zien we je met al je vrienden en familie aan bourgondisch lange tafels dineren. Hier staan jullie de sterren van de hemel te dansen om op het hoogtepunt van het feest te verdwijnen in de bijzondere Huurling die op jullie wacht.

In de ochtend gewekt worden door onze altijd vrolijke vogels terwijl wij het ontbijt vast voor jullie klaarzetten. Misschien nog een rondje in de zweefmolen, een duik in het meer of een wandeling in het bos. En dan gaan jullie hand in hand de wijde wereld weer in.

_DSC8343

_DSC8381

_DSC8421

De ceremonie kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke amfi theater op het Verre Oosten. Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij jullie wensen en stijl past. Aansluitend een gezellige prosecco toast bij onze “Haringbar” aan het meer of liever een verfrissende Mojito bij Jungle Bar Marie Laveau op ons levendige middenterrein. Het kan allemaal.

Gelukkig hoeft slecht weer de feestvreugde niet in de weg te staan. Onze parel en trots van de camping is de prachtige spiegeltent die met haar warme karakteristieke uitstraling de perfecte binnenlocatie vormt om van elk feestje een succes te maken.

13708369_1107679522612363_4846436358509585643_o

lievelingseten

Bij trouwen hoort een feestelijk diner. In de keuken van de Lievelinge kookt een team eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten. Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van producten van de Lindenhoff, een bekende specialist in authentieke biologische boerenproducten en onze eigen moestuin.

We zullen het diner serveren in de vorm van shared dining. Shared dining is een vorm van eten waarbij je kleine gerechten met elkaar deelt. Deze vorm van dineren past erg goed bij onze ongedwongen Lievelinge sfeer.

thumb_DSC6452 kopie _DSC6497

_DSC8616

Schone slapers

Wat is er nou leuker dan na de dag en nacht van je leven te hebben gehad, het de volgende ochtend nog even rustig door te kunnen zetten met al je vrienden en familie. Iedereen kan namelijk gezellig blijven slapen. Je kunt je eigen veld afhuren waar iedereen lekker zijn eigen tentje op kan zetten, hoewel wij dat natuurlijk ook voor je kunnen doen. Liever in echte Lievelinge stijl wakker worden? Boek dan één van onze heerlijke Huurlingen. Wie wil er nu niet in een old school schoolbus overnachten? Of het campingleven in de klassieke Londense dubbeldekker ervaren? Zo is er voor ieder wel wat wils. Als honeymoon suite raden wij de Silverado of de Sandokan aan. Beiden direct aan het water, om maar een beetje in romantische sferen te blijven.

thumb_DSC7081

Silverado vanaf het meer

Sandokan_6491

techniek-kop

Voor het beeld, licht en geluid werken wij samen met een vaste techniek partner. Zij kennen de Lievelinge van binnen en van buiten waardoor ze als geen ander weten wat er nodig is voor het meest sprankelende resultaat.

22405646_1560613290652315_841411568976253555_n(1)

plattegrond-kop

plattegrond

contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs! Voor meer informatie kun je contact opnemen met feestje@lievelinge.nl

prijsindicatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag het Grote Trouwboek via deze link aan.