Lievelingsmarkt

Voor alle schattenzoekers, fashionistas, strandjutters, paradijsvogels en vrolijke snuisteraars organiseren wij iedere zondag samen met onze frinden van A Trip Down Memory Lane de zeer smakelijke en vermakelijke Lievelingsmarkt.

_DSC1961_DSC1311

Onze partners in crime, Leo & Mirjam, zullen het shopgenot aanzienlijk verhogen. Zo zal Leo (a.k.a Galileo onze befaamde huis DJ) je gegarandeerd verblijden met zijn lekkere beats en gezellige deuntjes waar Mirjam je hart steelt met haar hoogwaardige Vintage kennis en excentrieke smaak. Voor je het weet sta je op het podium te swingen in je nieuwste sixties outfit. Je herkent jezelf niet meer terug!

_DSC1941

_DSC1312

Heb je iets fijns toe te voegen aan onze Lievelingsmarkt? Verkoop je mooie zelfgemaakte bijzonderheden, of buitengewone creaties uit Verweggistan? Kom je waarzeggen met een glazen bol? Heb je een streekproducten die echt die wereld in willen veroveren of sieraden die staan te trappelen om deze zomer de markt op te gaan? Huur dan bij ons een gezellige marktkraam.

Voor het aanmelden, de voorwaarden, kosten en andere brandende vragen kun je een mailtje sturen naar: markt@lievelinge.nl en wie weet zien we je binnenkort op ons marktplein.

_DSC1947 _DSC7152