BlijvenLast minute

Bezoek/logees/Covid-19

By mei 22, 2021januari 15th, 2022No Comments

Beste Lieveling,

Lekker naar buiten. Hoofd in de wolken, voeten in de klei! Steeds meer zoals we het met z’n allen gewend waren, maar zeker anderhalf keer zo leuk als thuis op de bank. Wij zetten alle zeilen bij om er met jullie een onvergetelijke herinnering van te maken. Nog even wat extra informatie zodat jullie incheck bij ons straks zo soepeltjes mogelijk verloopt.

We proberen op het moment zoveel mogelijk van het contact met jullie in de buitenlucht te laten plaats vinden. Daarom doen we de incheck buiten. Je kunt bij aankomst dus gewoon in je auto of kampeermiddel blijven zitten als je door onze Drive-in receptie rijdt. Staan we niet buiten dan ben je in de receptie ook weer van harte welkom! 1 Persoon per receptiemedewerker naar binnen alsjeblieft.

Stel je voor een bezoek aan de Lievelinge goed op de hoogte van de geldende landelijke richtlijnen ten aanzien van COVID-19.  Houd te allen tijde rekening met de geldende regels omtrent het ontvangen van gasten (met een boeking) op je plaats buiten je eigen huishouden.

Het is niet mogelijk vrij te recreëren op ons terrein, zonder boeking ben je iets verderop in het Lingebos van harte welkom bij ons KRAAIENNEST.

Bezoek en logees (vooraf bij de receptie op te geven/niet per mail) 

Kom je op (dag)bezoek bij een van onze gasten?
Bezoekers dienen altijd (door degene met een boeking) vooraf bij ons aangemeld en betaald te zijn i.v.m. de registratie voor het RIVM. (€ 5,- per persoon).

Blijf je slapen/logeren?
Logees dienen altijd (door degene met een boeking) vooraf bij ons in de boeking aangemeld en betaald te zijn. (€ 8,50 per persoon per nacht).

Een eerste klein bijzettentje (max. 6m2) op de plaats is gratis, voor een tweede bijzettentje betaal je 5,50 per nacht excl. het logeertarief. (Niet op elke plaats is ruimte voor een tweede tentje, het maximale aantal bijzettentjes op een plek is 2)

Aantal personen
Voor zowel dagbezoek als logees geldt een maximum van 4 volwassenen per kampeerplaats of Huurling (incl. de personen in de boeking!) Wil je meer gasten ontvangen dan ben je welkom bij ons Kraaiennest aan de overkant van ons zwemmeertje.

Bezoekers en logees kunnen parkeren op het openbare parkeerterrein bij ons Kraaiennest  (op 300m wandelafstand). Meldt je altijd even aan bij de receptie en wacht dan even tot je opgehaald wordt door degene bij wie je op visite komt.

Vanzelfsprekend kom je niet als je klachten hebt. Hiermee hopen we bij te dragen aan het beperken van het aantal besmettingen.

Anderhalve Lievelinge Oplossingen

Uiteraard hebben wij ons terrein nog steeds voorzien van alle andere Anderhalve Lievelinge Oplossingen. Zoals desinfectiepalen op plekken waar meerdere mensen komen, boodschappen laten bezorgen door de Spar tot aan je plek, aangepaste inrichting van onze badhuizen en vooral 10 hectare aan bos, gras en strand met voldoende frisse buitenlucht voor iedereen! Dus kom vooral lekker thuis op je plek op de Lievelinge, maar wel alleen als je geen klachten hebt en je je eigen verantwoordelijkheid neemt om met ons de Anderhalve Lievelinge Oplossingen uit te dragen.