BlijvenLast minute

COVID-19 en de Lievelinge

By mei 22, 2021mei 29th, 2021No Comments

Beste Lieveling,

Lekker naar buiten. Hoofd in de wolken, voeten in de klei! Nog steeds niet zoals we het met z’n allen gewend waren, maar zeker anderhalf keer zo leuk als thuis op de bank. Wij zetten alle zeilen bij om er met jullie een onvergetelijke herinnering van te maken. Nog even wat extra informatie zodat jullie incheck bij ons straks zo soepeltjes mogelijk verloop

We proberen op het moment zoveel mogelijk van het contact met jullie in de buitenlucht te laten plaats vinden. Daarom doen we de incheck buiten. Je kunt bij aankomst dus gewoon in je auto of kampeermiddel blijven zitten als je door onze Drive-in receptie rijdt.

Stel je voor een bezoek aan de Lievelinge goed op de hoogte van de geldende landelijke richtlijnen ten aanzien van COVID-19.  Houd ten alle tijden rekening met de geldende regels omtrent het ontvangen van gasten (met een boeking) op je plaats buiten je eigen huishouden.

Bezoek en logees

Kom je op (dag)bezoek?

Vanaf woensdag 19 mei is het weer toegestaan op dagen door de week (ma-do) op bezoek (max. 2 pers. per dag) te komen.
Bezoekers dienen altijd (door degene met een boeking) vooraf bij ons aangemeld en betaald te zijn i.v.m. de registratie voor het RIVM. (€ 5,- per persoon). Het maximale aantal personen wat op de plaats aanwezig mag zijn is 6.

In de weekenden (vr-zo) is het helaas niet mogelijk op bezoek te komen, zonder boeking kun je ons terrein dan niet betreden.

Blijf je slapen?
Logees (max. 2 pers.) dienen altijd (door degene met een boeking) vooraf bij ons in de boeking aangemeld en betaald te zijn i.v.m. de registratie voor het RIVM. (€ 8,- per persoon per nacht). Het maximale aantal personen wat op de plaats aanwezig mag zijn is 6.  

Bezoekers en logees kunnen parkeren op het openbare parkeerterrein van Staatsbosbeheer in het Lingebos. Wacht bij de ingang van de Lievelinge even tot je opgehaald wordt door degene met een boeking.

Vanzelfsprekend kom je niet als je klachten hebt.
Hiermee hopen we bij te dragen aan het beperken van het aantal besmettingen, zodat we zo snel als mogelijk weer naar een ‘normale’ Lievelinge terug kunnen gaan 😊.

Voor boekingen geldt;

Voor losse huishoudens geldt de 1,5 m. afstand ook binnen je accommodatie (dag en nacht), houd hier rekening mee tijdens het boeken. Zorg ervoor dat je samenstelling coronaproof is. Je bent hier als gast zelf verantwoordelijk voor.

Kees, Kwartel & Jamezz

Het terras van ons restaurant is weer geopend voor 50 personen en het geserveerd krijgen van het lekkerste wat onze smaakmakers voor jullie in petto hebben. In de Lievelinge Courant die je bij aankomst ontvangt bij het inchecken staat een QR-code van onze Butler-app Jamezz. Via deze app kun je broodjes voor de volgende dag bestellen, maar ook een kopje koffie voor erbij of een zak hout voor de avond zelf. Je kiest zelf op welk moment je wilt komen afhalen en ontvangt een bericht als je bestelling klaar staat voor afhaal bij onze bar. Ook kratjes bier, speciaal bieren en flessen wijn zijn vriendelijk geprijsd te halen bij de bar.

Anderhalve Lievelinge Oplossingen

Uiteraard hebben wij ons terrein daarnaast nog steeds voorzien van alle andere Anderhalve Lievelinge Oplossingen. Zoals desinfectiepalen op plekken waar meerdere mensen komen, boodschappen laten bezorgen door de Spar tot aan je plek, aangepaste inrichting van onze badhuizen en vooral 10 hectare aan bos, gras en strand met voldoende frisse buitenlucht voor iedereen! Dus kom vooral lekker thuis op je plek op de Lievelinge, maar wel alleen als je geen klachten hebt en je je eigen verantwoordelijkheid neemt om met ons de Anderhalve Lievelinge Oplossingen uit te dragen.