Familie Focus

 

 

Met tromgeroffel presenteren wij het nieuwste familielid van de Lievelinge:

FAMILIE FOCUS

 

Focus & Corona

De gehele weide wereld heeft de afgelopen tijd in het teken gestaan van Corona. Door deze Pandemie zijn velen van ons beïnvloed, geraakt en gegrepen. Ook wij hebben wegens dit virus de eerste editie van het Familie Focus weekend helaas moeten cancellen.

September

We richten nu onze focus op de September. Hier gaan we met volle aandacht, veel liefde en zin mee aan de slag. Kijk hier onder voor een beeld van hoe zo’n weekend er uit kan zien.

Jij & je Kind

Ontsnap van schermen en schema’s, haal de batterijen uit je klok, ga op in het hier, open je zintuigen en richt je volle aandacht op dat wat echt belangrijk is. Jij en je kind. (Leeftijd ergens tussen de 6 en 12 jaar). Gooi je tent of kampeermiddel uit en onthaast, verdiep, verdwaal en laad samen op. Dit weekend staat helemaal in het teken van jullie samenzijn. Jullie quality time. Ontzorg, wij zorgen voor jou! Wij doen de boodschappen en dekken de tafel. Laat je in de watten leggen en dompel je onder in het door ons met liefde samengestelde en verdiepende Familie Focus ouder & kind programma.

Waar

Op de Lievelinge. Een bijzondere biotoop op de Betuwe, vlakbij rivier de Linge, op een machtig mooi stuk oerklei. Een wonderbaarlijke plek in het Lingebos, met zwemmeer, allerhande bouwsels van boomhut tot yurt en van tipi tot circuswagen, een bruisend hart met restaurant, buitenkeukens, junglebar, zweefmolen en kampeervelden: Onze lievelingsplek waar wordt gedeeld, gecreëerd, geëxperimenteerd en gespeeld. 

Wanneer

Het weekend van 18-20 september

Jullie slaapplaats

Het groepsveld Nirwana is dit weekend van jullie. Zet je eigen tent of kampeermiddel op rondom onze nieuwe overdekte meterslange picknicktafel waar je 3x per dag kan aanschuiven voor een heerlijke vegetarische maaltijd. Overige groepsdingen doen we in onze nieuwe boskapel. Verder is er natuurlijk een kampvuurplaats die uitnodigt tot het delen van verhalen en het bakken van broodjes en het braden van marshmallows.

Programma

Begin de ochtend lekker in je lijf met Familie Circus Yoga; een samensmelting van acrobatiek, yoga en Thaise massage. Daag elkaar fysiek uit, kweek spierballen en leer gave trucjes die een boost geven aan je zelfvertrouwen. Geniet van onze gezamenlijke ontbijttafels, lunches en kneiter gezellige groepsdiners en ontmoet gelijkgestemden rond het kampvuur die net als jij even willen ontploeteren van het drukke dagelijkse leven. Laat je creativiteit stromen in ons creatiepaleis ‘Het Kidslab’ en verzamel de mooiste momenten in jullie eigen gemaakte ‘herrinneringenkistje’. Het weekend wordt bezegeld met een Lievelinge fotoshoot van jou en je kind. Het hele weekend wordt begeleid door twee Lievelingsgastvrouwen van het eerste uur; Liselot en Floor. Zij worden vergezeld door kinderfilosoof Karen die heel veel weet over het stellen van de juiste vragen. Leuk en leerzaam voor ouder en kind! Vraag haar de oren van het hoofd en ga naar huis met leuke en praktische tips waarmee je de relatie tussen jou en je kind (nog meer) kan versterken. Natuurlijk is er genoeg tijd over om rond te struinen, te dobberen, voor je uit te staren in een vuurtje, in en uit te ademen en het kind in jezelf opnieuw te ontdekken.

Kosten voor dit weekend

€ 490,- voor een ouder en kind inclusief ontbijt, lunch en diner.

Enthousiast & meteen boeken?

We sturen je met liefde alle nodige informatie toe: liselot@lievelinge.nl