De 1,5 meter kans

Vuren – 22 mei 2020

Samenkomsten tot 30 personen mogen weer! Bij het horen van dat heugelijke nieuws zagen wij meteen kans tot machtig mooie mogelijkheden.

We zijn onze stilstaande Spiegeltent ingedoken en hebben haar omgetoverd tot 1,5 meter paradijs. Dé locatie om je familiedag tóch nog door te laten gaan. Het ultieme vakantiegevoel met een fijne groep vrienden of een creatief samenzijn. Dichterbij een festival ga je niet komen deze zomer.

Download hieronder het 1,5 meter Locatie Inspiratieboek. Droom weg bij alle mogelijkheden die wél kunnen en boek zo snel mogelijk jouw samenkomst.

Voor beschikbaarheid en overige info stuur je een mailtje naar Helen@lievelinge.nl

Feesten & Partijen

Feest, daar zijn we goed in op de Lievelinge! Stiekem is het bij ons altijd een feestje. De slingers dansen vrolijk in de wind, het vreugdevuur dat brandt en een swingende band ,om het plaatje compleet te maken, toveren we met liefde voor je uit de hoge hoed. Zelf hoef je alleen je feestoutfit nog maar uit de kast te trekken en je vrienden uit te nodigen. De rest regelen wij.

Er is van alles mogelijk, van klein en knus om een kampvuurtje tot groots en meeslepend tot diep in de nacht. Back to basic in eigen meegebrachte opgooitentjes of met een complete camper karavaan. Hou je van iets meer luxe dan hebben we onze heerlijke huurlingen om super comfortabel in te overnachten.

We vinden het gezellig als je komt en creëren met liefde het feest van je dromen.

thumb_DSC9335

14354952_1147032778677037_3128452766774867771_n

het-hart-kop

Hier komt alles, van groot tot klein, dansend, zingend, in stilte genietend, moeiteloos samen. Naast ons Lievelings restaurant Kees & Kwartel staat Jungle Bar Marie Laveau, waar het vaak nog tot laat gezellig is. Dan wel aan de bar, in de hout gestookte hot-tub of heerlijk weg dromend bij het kampvuur.

Tegenover de buitenbar ligt onze kleurrijke tuin met een overdekt middenterrein, de kameleon in ons feesten en partijen assortiment. Hier komt menig feestje tot leven. Je kunt er eten aan lange bourgondische tafels, een workshop hosten, een borrel geven. Met hetzelfde gemak toveren deze hot-spot om om tot swingende dansvloer, een open podium of bioscoop. Maar net wat lekker aansluit bij jouw fuif.

Last but not least vind je hier ook ons pronkstuk en gangmaker, de klassieke zweefmolen. Wat voor feestelijkheid je hier ook komt vieren, een rondje in de zweef kan daarin niet ontbreken.

_DSC7247

thumb_DSC7262

_DSC8315

_DSC8741

verre-oosten-kop

In het Verre Oosten ligt Neverland. Een prachtig terrein dat je huurt inclusief de spiegeltent. Zeer geschikt voor grotere groepen, bruiloften en de uitgebreidere feestelijkheden. Alles is lekker praktisch bij elkaar. Je tentje, camper of gepimpte Kip caravan installeer je op hetzelfde veld. Zodra je uit gefeest bent of even een power nap nodig hebt duik je zo je bedje in. Wel zo makkelijk.

_DSC8398

_DSC8541

wilde-westen-kop

Aan het zwemmeer ligt Verweggistan, de plek waar je een groot deel van onze heerlijke Huurlingen kunt vinden. Onze kleurrijke accommodaties waar je geheel in Lievelinge stijl kunt overnachten met je vrienden, familie of je liefje. Wat is er nou lekkerder dan wakker worden door het gekwetter van onze vrolijke eendjes om vervolgens een frisse duik in het meer te nemen?

Verder vind je hier ook de Haringbar. Onze hang out aan het water en de plek voor een gezellige borrel, toast of cocktail break.

Double-Dutch---1-van-16

Tipi---3-van-12

thumb_DSC7533

thumb_DSC7541

plattegrond-kop

plattegrond

lievelingseten

Er zijn veel mogelijkheden. Van een simpele tot een luxe barbeque. Van een casual sharing diner tot luxe 5 gangen diner. Afhankelijk van je wensen kunnen we samen een menu samenstellen.We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame, biologische en streekproducten en natuurlijk de producten uit onze eigen moestuin.

_DSC6885

techniek-kop

Voor het beeld, licht en geluid werken wij samen met een vaste techniek partner. Zij kennen de Lievelinge van binnen en buiten waardoor ze precies weten wat het beste werkt en past voor ieder evenement.

22405646_1560613290652315_841411568976253555_n(1)

contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs! Voor meer informatie kun je contact opnemen met feestje@lievelinge.nl

locatieboek-kop

In ons Feesten & Partijenboek vind je alles wat je weten wilt.  Vraag ‘m vrijblijvend aan via deze link.