Slide

inner.space

Slide

inner.space

Kies een paar dagen bewust voor diepe verbinding met jezelf. inner.space werkt met een toegankelijke nieuwe vorm van meditatie en activatie die voorbij yoga en mindfulness gaat. Iedereen kan dit ervaren via korte audio-visuele activaties, speciaal afgestemd op een doel of stemming.

HEARTCORE (RE)CONNECTION is een vierdaags (drie nachten) intensive retreat: een deep dive naar binnen, naar je innerlijke stilte en je innerlijke stem, met meditaties, activaties, sessies, readings en workshops onder leiding van Janosh.

Dit volledig verzorgde programma biedt de ruimte om bezinning en diepe ontspanning te ervaren: bij jezelf thuis komen, en vandaaruit weer de wereld in- en aangaan. Een beetje magisch, kosmisch en tegelijkertijd heel dichtbij huis – of je tent, in dit geval.

Deze midweekse retraite zit bomvol workshops. Ook yoga, qi gong en als klapper een ijsbad zijn een onderdeel van deze retreat.

Wat is inner.space?

inner.space is een middel om je te leren hoe je je eigen mood kunt ‘tunen’ via 15 minuten durende ‘activaties’. Het zijn sessies waar oude kennis en nieuwe technologie elkaar ontmoeten, door een combinatie van geometrische hologrammen met binair geluid. Je kunt zo in verbinding met je hart en ziel raken dat er een verschuiving in je kan plaatsvinden. Janosh begeleidt je tijdens deze retraite naar een diepe verbinding met jezelf en je doelen. Het is intens en confronterend. Er kunnen emoties loskomen. Er kunnen pijnpunten worden aangeraakt.

Hoe dat werkt?

Janosh noemt het ‘actief mediteren’. Je focust op een van zijn geometrische hologrammen (of ‘codes’), die direct doordringen tot diep in je onderbewustzijn. Intussen luister je naar speciale muziek, waarin spanning wordt op- en afgebouwd. Deze combinatie ‘lanceert’ je naar binnen, naar de kern van wie jij bent. Daardoor voelt de stilte nadien als een ‘oneindig zweven in je eigen lichaam’.

Waar de activaties dienen als ingang tot de diepere delen van je onderbewustzijn, dient stilte als een ‘reis in jouw innerlijke universum’. Het is een zoektocht naar antwoorden. Daarom starten we elke activatie met een aantal vragen. Wie ben ik? Waarom ben ik hier, op aarde? Waar verlang ik naar? Waar ben ik bang voor? Wat is mijn volgende stap? Dergelijke vragen zijn jouw sleutels tot de schatten die verborgen liggen in jezelf.

Het vierdaagse programma begint (meestal) op maandag; je bent rond het middaguur welkom op het kampeerterrein. Op de dag van vertrek eindigen we met een gezamenlijke lunch. Je krijgt iedere ochtend een goed ontbijt en ’s avonds een lekkere vegetarische maaltijd. Je kunt met je eigen kampeermiddel op Nirwana komen staan (inbegrepen bij de prijs) of je kunt één van onze luxe Huurlingen reserveren (wellicht ook samen met een andere deelnemer) met een gunstige inner.space korting.