Hocus Focus Weken

‘Een midweek relaxed en gefocust werken inclusief ontbijt, avondeten én een inspirerend programma. Samen met andere onbegrensde flexwerkers en vrije geesten kom je werken aan jouw project, plan, concept, jezelf of wat het ook wezen mag dat jouw aandacht verdient.
Ontmoet elkaar, verdiep je werk, verrijk jezelf.

Klik hier voor het Facebook event met inhoudelijke info en een een programma impressie. Scroll lekker verder voor een beeld van hoe een Hocus Focus week er uit kan zien.

Ochtendgloren

Iedere morgen beginnen we de dag met het aanwakkeren van je energie in de vorm van martial arts, yoga, een boswandeling, frisse duik of aerobics op z’n Lievelings. Daarna staat er een heerlijk ontbijt op jullie te wachten om vervolgens lekker energized de focus in te gaan en aan je eigen project te werken.

Give me a break

In de middag peppen we je op met een inspirerende, motiverende activiteit waarna je je focus weer fris kunt herpakken.
Ondertussen staan onze smaakmakers alweer heerlijk voor jullie te koken zodat je rond de klok van zeven de boel de boel kunt laten en lekker aan kunt schuiven.

Avondkunst

Iedere avond zorgen we voor een ‘toetje’ in de vorm van een lezing, verdiepende workshop of een thematische activiteit. Eindig de dag verrijkt, klop jezelf op de schouder en zoem uit bij het vuur, voordat je je hoofd te rusten legt op je kussen en je je oplaadt voor een nieuwe Focusdag..

Enthousiast & meteen boeken?

De prijs voor een volledige Hocus Focus week incl. kampeerplek, ontbijt, avondeten en programma bedraagt €485,- incl. 21% BTW. In vele gevallen is dit belasting-aftrekbaar.
Per week kunnen er maximaal 30 mensen meedoen (vol=vol).

Geen extra info nodig en direct aanmelden? Let’s go!
Om je Hocus Focus spot te boeken ga je naar de website, zoek & boek. Klik hier. Kies bij accommodatietype voor kamperen.
Kies voor een kampeerplek (de prijs is incl. kampeerplek met stroom).
Nadat je op boeken hebt geklikt vind je helemaal onderaan de volgende pagina het Hocus Focus arrangement.
Als je deze aanvinkt wordt alles automatisch verrekend en is je plekje gereserveerd!

Liever iets luxer overnachten? Boek er dan voor een gunstige Hocus Focus prijs een Huurling bij. Klik hier voor een overzicht van alle Huurlingen.

Voor vragen, info en het reserveren van een Huurling stuur je een mailtje naar hocusfocus@lievelinge.nl

Hopelijk tot op de Lievelinge!