Hocus Focus Weken

‘Een midweek relaxed en gefocust werken inclusief ontbijt, avondeten én een inspirerend programma. Samen met andere onbegrensde flexwerkers en vrije geesten kom je werken aan jouw project, plan, boek, jezelf, een concept of wat het ook wezen mag dat jouw aandacht verdient.’

De eerste twee weken in deze reeks liggen met een glimlach op het gezicht achter ons. Wegens succes doen we in september de kers op de taart in de vorm van een Hocus Focus toegift.

✦ L’Art de Vivre ✦

02 – 06 september 2019

Een midweek vol kunst, leven, verdieping, filosofie, kortom ‘levenskunst’ in al haar rijkheid en weidsheid.

Op maandag 02 doen we de gezamenlijke aftrap met Circus Directeur Thomas Nova en duiken we met z’n allen de week in.

Iedere morgen beginnen we de dag met beweging in de vorm van material arts, yoga, en aerobic op z’n Lievelings. Daarna staat er een heerlijk ontbijt op jullie te wachten om vervolgens lekker energized de focus in te gaan.

Give me a break

Rond 16:00 kun je wel een opkikker gebruiken en staat er een inspirerende, motiverende of activerende activiteit op het programma.

Ondertussen staan onze smaakmakers alweer heerlijk voor jullie te koken en kunnen jullie na een welverdiende break lekker aan tafel schuiven.

Avondkunst

Iedere avond zorgen we voor een ‘toetje’ in de vorm van een lezing, verdiepende workshop, of een thematische activiteit zodat je verrijkt de nacht in kunt gaan.

Praktische zaken

Dit is de laatste Hocus Focus week die je kunt meepakken voor de introductieprijs van €290,- excl. BTW en € 10,00 reserveringskosten. Dit pakket is incl. kampeerplek, ontbijt, avondeten en programma. In vele gevallen is dit belasting-aftrekbaar.

Voor extra info en het reserveren van je plek, stuur een mailtje naar hocusfocus@lievelinge.nl

Hopelijk tot op de Lievelinge!