Hocus Focus Weken

‘Een midweek relaxed en gefocust werken inclusief ontbijt, avondeten én een inspirerend programma. Samen met andere onbegrensde flexwerkers en vrije geesten kom je werken aan jouw project, plan, boek, jezelf, een concept of wat het ook wezen mag dat jouw aandacht verdient.’

De eerste drie weken in deze reeks liggen met een glimlach op het gezicht achter ons. Wegens succes gaan we in 2020 weer een aantal Hocus Focus weken organiseren. Houd onze website & facebook pagina in de gaten voor up-dates!

Iedere morgen beginnen we de dag met beweging in de vorm van material arts, yoga, en aerobic op z’n Lievelings. Daarna staat er een heerlijk ontbijt op jullie te wachten om vervolgens lekker energized de focus in te gaan.

Give me a break

Rond 16:00 kun je wel een opkikker gebruiken en staat er een inspirerende, motiverende of activerende activiteit op het programma.

Ondertussen staan onze smaakmakers alweer heerlijk voor jullie te koken en kunnen jullie na een welverdiende break lekker aan tafel schuiven.

Avondkunst

Iedere avond zorgen we voor een ‘toetje’ in de vorm van een lezing, verdiepende workshop, of een thematische activiteit zodat je verrijkt de nacht in kunt gaan.

Voor vragen en info stuur je een mailtje naar hocusfocus@lievelinge.nl

Hopelijk tot op de Lievelinge!