Hocus Focus Weken

Trakteer jezelf op een midweek verdieping in onze prachtige biotoop midden in het Lingebos.

Laat je innerlijke mens voeden door een met liefde samengesteld programma, vol creatie, beweging en inspiratie. Verbind met jezelf, elkaar en de elementen. Daarnaast is er ruimte voor eigen focus: een project, een droom, of wat het ook mag wezen dat nu jouw aandacht verdient.

In 2022 staat er één Hocus Focus week op de planning: een zinderende zomereditie.

Duik voor vijf dagen een wereld vol mogelijkheden in. Wij zorgen voor een flinke dosis activatie, bevlogen inspirators, prikkelende workshops, supersnel internet en twee heerlijke, voedzame maaltijden per dag.

Voor een beeld van hoe de week er uit ziet: download hier de programma opzet.

PROGRAMMA

Elke ochtend beginnen we met een activatie in de vorm van bijvoorbeeld yoga, actieve meditatie of qi gong.

Aan het einde van de middag is er een korte activiteit, check up of inspiratie-sessie, waarna we de avond in glijden; denk aan workshops, lezingen of live muziek. We sluiten de dag af rondom het vuur, in de sauna, met een duik of bij de bar.

Tussen het programma door is er ruimte voor je eigen invulling en uiteraard zijn alle onderdelen optioneel. Vul de dag vooral in zoals jij hem het liefst ziet. Klap je laptop open en ga aan de slag; organiseer een brainstorm; zoek een hangmat op; neem een massage: de week is van jou en van jou alleen.

DE LIEVELINGE

Een kleurrijke biotoop midden in de Betuwe. Een plek vol verwonderdingen, experiment en creatie. Een speelveld met eindeloze mogelijkheden gelegen aan een heerlijk zwemmeer, omringd door bomen, fabeldieren en het bos.

Hier slaap je in een boomhut of een circuswagen. Hier ontmoet je elkaar rondom het vuur en in de vrijheid. Struin over de paden, verdwaal en ontdek onze Lievelingsplek.

BOEKEN

Vanaf donderdag 27 januari kan de Hocus Focus week weer geboekt worden. Achter de schermen zijn de puzzelstukjes nog aan het schuiven en in elkaar aan het vallen. Wel kunnen we alvast beloven dat het weer een inspiratievolle week zal worden vol verbinding, bezinning en verdieping.

De kosten voor de Hocus Focus Week van 2022 zijn € 585.00 p.p.p.w. incl. 4 x ontbijt, 4 x diner, een kampeerplek met stroom (o.b.v. eigen kampeermiddel), speciaal ingevlogen snelle wifi en het volledige programma.

Excl. reserveringskosten van € 12,50 p.p.

Boeken kan via de volgende weg:

Ga naar: www.lievelinge.nl/zoekenboek
Vul de aankomst- en vertrekdatum in van de Hocus Focus week die je wilt komen.
Kies bij accommodatietype voor kamperen.
Kies voor een kampeerplek (de prijs is incl. kampeerplek met stroom).
Nadat je op boeken hebt geklikt vind je helemaal onderaan de volgende pagina het Hocus Focus arrangement.
Als je deze aanvinkt is je aanvraag compleet en zullen we ‘m in behandeling nemen.

Heerlijke Huurling
Liever iets luxer overnachten? Boek dan met een eenmalige korting van € 60,00 per accommodatie een heerlijke Huurling. Voor inspiratie waar je zoal kunt slapen klik hier.

Zet in je opmerkingen dat je graag een Huurling bij wilt boeken. Bij het verwerken van je aanvraag kijken we wat er op dat moment nog beschikbaar is en nemen we contact met je op.

Tot in het bos..