
Voor ons nieuwe seizoen zijn wij op zoek horecatoppers, -tijgers, -beesten en ander loslopend wild. Authentiek gastvrij, ervaren en gepassioneerd.
Wij zoeken naar ervaren horecapersoneel (18+) voor de Lievelinge horeca. Jij bent hét lieve gezicht van de gezellige en authentieke gastvrijheid die Lievelinge-eigen is. Samen met een ervaren team in combinatie met jonge hemelbestormende horecatoppers ben je er verantwoordelijk voor om de bliksemse boel samen te bestieren.
Als ras horeca-tijger ben je gastvrij en hartelijk, extravert en scherp. Met bevlogen energie ben je samen met een ervaren team van keuken en bediening een spil van de Lievelinge horeca en onderdeel van een geoliede horecamachine. Samen veroveren en verwarmen we de harten en buiken van alle Lievelingen groot en klein.
Meer dan 25.000 gasten per seizoen, jong en oud, komen langs in het Lievelinge restaurant ‘Kees & Kwartel’, én in de buitenbar, én in de strandbar, én Het Kraaiennest voor hun lievelingseten en -drinken: ontbijtjes, wijn, koffie, driegangenmenu’s, ijsjes, lunch, cocktails, biertjes, en snacks… En dan doen we nog ieder seizoen onze eigen grandioze Lievelinge openings- en slot festivals en twee weekenders. En doordeweeks vaak veel grote en kleine events en volledig door ons verzorgde bourgondische bruiloften in de Spiegeltent.
- Je vindt het allemaal mooi om (mee) te maken en kunt bouwen op relevante ervaring.
- Het Lievelinge-seizoen loopt van half maart tot eind oktober.
- Afhankelijk van ervaring, overeengekomen werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheden komen we een salaris confrom CAO Recreatie overeen.
- Functies zijn ingedeeld in schaal 4 t/m 7. Verschillende contractvormen zijn mogelijk.
- Verblijven of logeren op De Lievelinge is mogelijk en is onderdeel van de afspraken die we hier samen over maken
Enthousiast? Wij maken graag snel kennis. Stuur ons je CV en een korte motivatie via [email protected], dan maken we snel een afspraak.