FeaturedGroeien

Speciaal voor singer-songwriters: KLANKENKOORTS

By maart 11, 2021april 30th, 2021No Comments

Klankenkoorts
01 t/m 06 juni 2021

Wil jij inspiratie opdoen op een heerlijke plek in de natuur, omringd door creatievelingen?

Dit seizoen bundelen wij onze krachten met één van onze Lievelingssongwriters Iris Penning tot een nieuw en bruisend initiatief: Klankenkoorts! Een uniek schrijverskamp voor songwriters die op zoek zijn naar inspiratie, samenwerking en ontwikkeling. Samen met een team van enthousiaste huismuzikanten en andere songwriters dompel je je een week lang onder in klank, experiment en muzikaliteit.

Er is een met liefde samengesteld programma waarin je begeleid en gestimuleerd wordt om te creëren, te schrijven, te ontwikkelen en je dromen te verwezenlijken. Onze keukenhelden zorgen voor een voedzaam ontbijt en diner en daarnaast staat er een gepassioneerd en professioneel team klaar om het beste uit je muzikale zelf naar boven te halen. Denk aan schrijfworkshops, coaching, zangles, jamsessies en bijzondere optredens.

Dit alles vindt zich plaats op een kleurrijke, inspiratievolle locatie midden in het bos waar je fantasie geprikkeld wordt en de vrijheid je grijpt. Buiten de sessies om is er speelruimte om het meer in te duiken, weg te zwijmelen bij een kampvuur en te genieten van wat de Lievelinge nog meer in petto heeft.

Enthousiast geworden? Schrijf je hier in!