Een bijzonder, zakelijk event op een verrassende plek.

De Lievelinge is dé plek voor creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, outdoor teambuilding, relatiedagen, expo’s en productpresentaties.  Een prachtige groene oase ver weg, in het midden van nergens en stiekem toch ook weer heel centraal.

Kies de perfecte locatie voor jullie event

Je mag bij ons een kampvuur maken, we hebben een privémeer en een groot terrein. Met of zonder overnachting. Een bonte mix van accommodaties. Lekker los of juist strak georganiseerd, wij vinden het gezellig als je komt! We zijn flexibel: er is heel veel mogelijk. Het belangrijkste is dat jij het zakelijke evenement van je dromen kunt realiseren. Het is onze lievelingplek, en straks misschien ook die van jou.

Het Hart van Lievelinge
De diepe grond
Het Verre Oosten
Het Wilde Westen

Het Verre Oosten

In het Verre Oosten ligt Neverland: een prachtig terrein dat je huurt inclusief de spiegel- en feesttent.

Capaciteit: 250  zittend / 400 staand
Equipment: Flip over, beamer & techniek
Cost: 1/2 dag 1950,- / per dag 3475,- excl. vergaderarrangement en BTW

Het Hart van Lievelinge

In het Hart van de Lievelinge een prachtige tuin met deels overkapping, Jungle Bar Marie Laveau, restaurant Kees & Kwartel, de kinderboerderij en zweefmolen.

Capaciteit: 250  zittend / 400 staand
Equipment: Flip over, beamer & techniek
Cost: 1/2 dag 1950,- / per dag 3475,- excl. vergaderarrangement en BTW

Het Wilde Westen

Aan ons privémeer, een groot terrein met een eigen bar en ongekende mogelijkheden. Geschikt voor in- als outdoor en zowel grote events als voor kleine break-out sessies met bijzondere huurlingen.

Capaciteit: 250  zittend / 400 staand
Equipment: Flip over, beamer & techniek
Cost: 1/2 dag 1950,- / per dag 3475,- excl. vergaderarrangement en BTW

WAT WILLEN JULLIE ETEN & DRINKEN?

Hard werken doet goed eten.

In de keuken van de Lievelinge kookt een team eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten. Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van producten van de Lindenhoff – een bekende specialist in authentieke biologische boerenproducten – en onze eigen moestuin.

We zullen het diner serveren in de vorm van shared dining. Shared dining is een vorm van eten waarbij je kleine gerechten met elkaar deelt. Deze vorm van dineren past erg goed bij onze ongedwongen Lievelingesfeer.

Op de Lievelinge bakken we ze bruin.

Met onze handige verrijdbare BBQ-fiets kunnen we op (vrijwel) elke locatie een geheel verzorgde maaltijd met grillsporen aanbieden. Met biologisch vlees van de Lindenhoff of de lekkerste vegetarische gerechten, vers bereid in onze eigen keukens.

Voor kieskeurige eters of kleine happers.

Op de Lievelinge zijn we gek op vreemde snuiters op wielen – en graag geven we ze een tweede leven. Zo hebben we een hele menagerie aan foodtrucks opgebouwd, die los van elkaar inzetbaar zijn voor jouw evenement. De wagens hebben een eigen etensthema, maar het uiteindelijke menu wordt uiteraard altijd in overleg opgesteld. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare foodtrucks.

Als het programma is afgelopen kan de borrel beginnen.

Op elke locatie is een bar aanwezig, waar we een van tevoren besproken selectie aan dranken kunnen schenken. Wil je het diner nog even uitstellen maar wel de lekkere trek stillen? We hebben een veelvoud aan hapjes beschikbaar, van charcuterie tot patisserie; van broodplanken tot bittergarnituur.

Opfleurende Extra’s

Hieronder een greep uit de opfleurende mogelijkheden voor jullie event. We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Waar gaan jullie slapen?

Als je een meerdaags evenement op het oog hebt, kun je ook lekker blijven slapen. Een camping als de Lievelinge vind je nergens anders in Nederland. Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, royale kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een kinderboerderij en een uitstekend restaurantje met een zonneterras.

Een stoere hut voor een stoer aantal mensen.

Bonanza

In de naam van de bomen, de klei en het heilige meer.

Boskapel

Een privéstrand en plek voor 9 man. Ja, echt.

Bruinsma Lodge

Een tent met twee verdiepingen. Nou jij weer.

Mata Hari

Een oude cocktailkoningin. Niet grijs: eerder zilver-blond.

Greyhound

Met ons organiseren?

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs!