De slingers dansen vrolijk in de wind, het vreugdevuur brandt en een swingende band toveren we met liefde voor je uit de hoge hoed.

Hier is van alles mogelijk, van klein en knus om een kampvuurtje tot groots en meeslepend tot diep in de nacht. Back to basic in eigen meegebrachte opgooitentjes of met een complete camperkaravaan. Hou je van iets meer luxe dan hebben we onze heerlijke huurlingen om super comfortabel in te overnachten.

Kies de perfecte locatie voor jullie feest

Je feest kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke amfi theater op het Verre Oosten. Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Het Hart van Lievelinge
De diepe grond
Het Verre Oosten
Het Wilde Westen

Het Verre Oosten

In het Verre Oosten ligt Neverland: een prachtig terrein dat je huurt inclusief de spiegel- en feesttent.

Capaciteit: 250  zittend / 400 staand
Equipment: Flip over, beamer & techniek
Cost: 1/2 dag 1950,- / per dag 3475,- excl. vergaderarrangement en BTW

Het Hart van Lievelinge

In het Hart van de Lievelinge een prachtige tuin met deels overkapping, Jungle Bar Marie Laveau, restaurant Kees & Kwartel, de kinderboerderij en zweefmolen.

Capaciteit: 250  zittend / 400 staand
Equipment: Flip over, beamer & techniek
Cost: 1/2 dag 1950,- / per dag 3475,- excl. vergaderarrangement en BTW

Het Wilde Westen

Aan ons privémeer, een groot terrein met een eigen bar en ongekende mogelijkheden. Geschikt voor in- als outdoor en zowel grote events als voor kleine break-out sessies met bijzondere huurlingen.

Capaciteit: 250  zittend / 400 staand
Equipment: Flip over, beamer & techniek
Cost: 1/2 dag 1950,- / per dag 3475,- excl. vergaderarrangement en BTW

WAT WILLEN JULLIE ETEN & DRINKEN?

Bij trouwen hoort een feestelijk diner.

In de keuken van de Lievelinge kookt een team eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten. Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van producten van de Lindenhoff – een bekende specialist in authentieke biologische boerenproducten – en onze eigen moestuin.

We zullen het diner serveren in de vorm van shared dining. Shared dining is een vorm van eten waarbij je kleine gerechten met elkaar deelt. Deze vorm van dineren past erg goed bij onze ongedwongen Lievelingesfeer.

Op de Lievelinge bakken we ze bruin.

Met onze handige verrijdbare BBQ-fiets kunnen we op (vrijwel) elke locatie een geheel verzorgde maaltijd met grillsporen aanbieden. Met biologisch vlees van de Lindenhoff of de lekkerste vegetarische gerechten, vers bereid in onze eigen keukens.

Zei er iemand festival?

Op de Lievelinge zijn we gek op vreemde snuiters op wielen – en graag geven we ze een tweede leven. Zo hebben we een hele menagerie aan foodtrucks opgebouwd, die los van elkaar inzetbaar zijn voor jouw bruiloft of feestje. De wagens hebben een eigen etensthema, maar het uiteindelijke menu wordt uiteraard altijd in overleg opgesteld. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare foodtrucks.

Bacchanaal is hier normaal.

Op elke locatie is een bar aanwezig, waar we een van tevoren besproken selectie aan dranken kunnen schenken. Wil je het diner nog even uitstellen maar wel de lekkere trek stillen? We hebben een veelvoud aan hapjes beschikbaar, van charcuterie tot patisserie; van broodplanken tot bittergarnituur.

Opfleurende Extra’s

Hieronder een greep uit de opfleurende mogelijkheden voor jullie event. We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Waar gaan jullie slapen?

Een camping als de Lievelinge vind je nergens anders in Nederland. Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, fijne kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een kinderboerderij en een uitstekend restaurantje met een zonneterras.

Een stoere hut voor een stoer aantal mensen.

Bonanza

In de naam van de bomen, de klei en het heilige meer.

Boskapel

De stoutste droom van elke huttenbouwer.

Boom Dome

Met ons vieren?

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs!

Vraag om een offerte