Give me a break

Sommige samenkomsten vragen om één of meerdere break-out ruimtes. De break, daar zitten we op, op de Lievelinge.

Break-outruimtes zijn er dan ook in alle smaken te vinden. Eat your heart out! Voor de beeldvorming bij deze een kleine selectie. Als je liever bij elkaar blijft, zijn de locaties natuurlijk ook te boeken als vergaderruimte.

Vergaderdingen – de Double Dutch

Een van onze meest iconische verschijningen aan de waterkant: een knalrode dubbeldekker, omgetoverd tot overnachtingsplek voor vier personen – maar ook heel geschikt als breakoutruimte.

Stap op de lijn naar inspiratie – eindbestemming: succes!.

<6 personen binnen
<10 personen buiten

Vergaderdingen – de Greyhound

Van Amerikaanse lijnbus naar cocktailbar naar Huurling/vergaderruimte: deze silvergrijze, taaie tante heeft een rijke historie – maar door de tussentijdse facelift beschikt ze ook over een lichtrijke serre met een vergadertafel en comfortabele fauteuils.

Tel daar de grote tafel op de vlonder bij op en je hebt een uitstekende uitvalsbasis voor brainstorms, heisessies en andere samenkomsten waar een lichtje van opgaat.

<10 personen

Vergaderdingen – de Bonanza

Een stoer maar toch luxe onderkomen op een toplocatie aan de waterkant: de Bonanza is hierom een geliefde overnachtingslocatie, maar het maakt hem ook uitermate geschikt als vergaderlocatie en breakoutroom. Met een ruime afgeschermde buitenplaats voor de deur, een lange tafel binnen en een zithoek biedt hij ruimte voor acht slapers en tot tien vergaderaars.

<10 personen

Vergaderdingen – de Kas

De Kas is ook wel bekend als de Bruinsma Lodge: onze parel aan het water met een heus privé-strandje.

Sinds vorig jaar is deze unieke verschijning opgenomen in onze Huurlingenfamilie en ook als vergaderlocatie te boeken. Gegarandeerd een frisse wind erdoorheen en vol inspiratie weer de wijde wereld in.

<12 personen

Huren?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen:

Stel je programma samen