Neverland

In het verre oosten van ons Lievelandgoed ligt Neverland. Een machtig mooi festival terrein met ons parade paardje, de klassieke Spiegeltent.

Een prachtige ronde ruimte die zich uitstekend leent voor het meest chique diner tot fabelachtige dansfestijn. Van presentatieruimte tot casual borrel: you name it, we toveren haar er naar om. Bij de Spiegeltent en op ons Middenterrein kunnen we tot 23.30 uur lekker los op versterkte muziek. Daarna stappen we over op de Silent Disco en dansen we geruisloos nog even door. Buiten op het ‘dorpsplein’ brandt het Lievelingsvuur en is er de ruimte om aan lange tafels bourgondisch te dineren, of je juist lekker losjes te laten verrassen door onze verschillende foodtrucks. Het amfitheater staat klaar om als prachtig decor te dienen tijdens jullie droomevent. Rondom Neverland is er ruimte genoeg om het nomadenkamp op te slaan. Na een vruchtbare dag rollen jullie zo een tentje of camper in.

De authentieke en unieke Spiegeltent is de Koningin onder onze locaties. Een prachtige nostalgische ruimte geschikt voor een groter zakelijk evenement. Je huurt haar inclusief Spiegelplein, het amfitheater en Neverland: zo hebben jullie helemaal je eigen terrein. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus kom vooral je wensen bespreken zodat we samen jullie succesevent kunnen gaan vormgeven.

  • Capaciteit Spiegeltent: 250 zitten en 400 staan (binnenlocatie)
  • Capaciteit Amfitheater: 250 zitten en 400 staan (buitenlocatie)

Huren?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen: