Nieuws

Winterslaap

Boeken 2021
Vanaf 02 januari gooien we de virtuele poort weer open, tegelijk met het lanceren van onze splinternieuwe website. Zet m dus vast in je agenda!

De huidige website is op dit moment  ‘Under Construction’, informatie en prijzen daarmee onder voorbehoud.

Telefoon 
Wij zijn buiten het seizoen niet telefonisch te bereiken, check even goed of jouw vraag op deze website terug te vinden is. Heb je na het bekijken van de website toch nog vragen? Stuur ons dan een mail, wij streven er naar deze binnen 48 uur te beantwoorden. info@lievelinge.nl 

Let op!
Soms verdwijnen de mails die je van ons ontvangt in je spambox. De beveiligingsfilters zien ons adres dan als onveilig. Bij de instellingen kun je ons als veilig adres opgeven zodat al onze berichten direct in jouw postvak in terecht komen!

Heel graag tot volgend seizoen en let goed op jezelf en al je lievelingen!

 

 

 

 

Schrijf je in voor ons Lievelingsnieuws!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de Lievelinge? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnende Lievelingsnieuws. Er kan ook een oproep voor het openingsfeest of slotfeest tussen zitten 😉

 

Je meld je aan voor onze mailinglist en met onze Lievelinge nieuwsbrieven houden we je op de hoogte. Door onderstaande ‘e-mail box’ aan te vinken ga je hiermee akkoord.