Radio Lievelinge

Onze mooie Junglebar Marie Laveau was in 2020 niet verenigbaar met de 1,5-metereconomie dus moest dichtblijven. Wat doe je dan? Wat iedereen met een ongebruikte buitenbar zou doen: er een radiostudio van maken (toch?).

Via het internet was ‘ie bereikbaar, en hoewel de toch iets te ambitieuze zevensdaagse weekprogrammering uiteindelijk werd afgeslankt naar een weekendschema bleef het toch tjokvol Lievelingse programma’s, waarvan sommige waarschijnlijk bij de nodige bezoekers en medewerkers in het amusementsgeheugen gegrift zullen blijven: Klassiek met Toon, Vroege Vogels met Chris en Bastiaan en De Lievelingsplaatjes van…, om er slechts een paar te noemen.

En goed nieuws:

Radio Lievelinge is terug! Luister vanuit je luie stoel (of laptopleven) naar wat er live in ons Hart te horen is – met altijd onze eigen eclectische muziekkeuze en soms een live DJ, singer-songwriter of andere trommelvliesmassage.

Luister hier:

 

Wat vind jij van Radio lievelinge?

Suggesties, ideeën, liefdes verklaringen, aanvraagjes en andere opmerkingen kunnen hier geplaatst worden. Veel luister plezier!

[gs-fb-comments]