In verband met de 1,5-metereconomie is groepskamperen momenteel helaas niet mogelijk.

Ben je met een grotere groep? De Lievelinge verwelkomt je eigen hele volksstam (vanaf 25 personen) om in uitwisseling met elkaar tot nieuwe bourgondische hoogtes te komen; hiervoor hebben we een speciaal prijsie gemaakt. Ons eigen Verre Oosten is ca. 6 ha. groot en lekker bosrijk gelegen. Er zijn grote en kleinere veldjes, zowel met als zonder elektra.

Groepen kunnen ervoor kiezen zelf te koken, maar ook een beroep doen op de kwaliteiten van onze chef van restaurant Kees & Kwartel. We kunnen natuurlijk ook zorgen voor biologische friet uit onze frietkar, of wat dacht je van een onvergetelijke barbecue of heerlijke pizza’s uit onze mobiele steenoven? Kortom: ben je op zoek naar dé plek voor jouw eigen minifestival, yoga-event, oldtimerclub, heidense vollemaansritueel of outdoor figuurzaagfeest? Dan moet je bij de Lievelinge zijn.

Onze lievelingen zijn van nature een nieuwsgierig volkje en houden van een goede fuif. Maak je er liever een privéfeestje van? Hier vind je onze mogelijkheden om een locatie af te huren!

Stampeertarief (laagseizoen)

€ 9,00 p.p.p.n.

Inclusief heffingen en elektra. Huisdieren zijn toegestaan (€ 3,75 per nacht). Warm water en douches zijn bij ons gratis.