Skip to main content

Weekenders 2023 | Nu boeken: Utopia Horoscopia, de slotweekender!

Kom je spelen op één van onze weekenders?
We organiseren verschillende themaweekenden waarin we het leven vieren, telkens net een beetje anders. Het hele weekend staat héél de Lievelinge – van Oost tot West – in het thema van de specifieke editie.

Dit seizoen hebben we er nog 1 te gaan: UTOPIA HOROSCOPIA is de naam van onze beroemde slotweekender. Boek snel je plekje!

Het slot weekend van het Lievelinge seizoen 2023

29 september – 2 oktober 2023

Zoom in, kijk ver, laat de zwaartekracht los en ontsnap met ons mee in de wond’re wereld der werelden, planeten, kometen, zonnen & manen, sterrenstelsels en sterrenstof, dansende grote beren, sissende steelpannen, stoere slangendragers, en wellustige maagden.

Ergens, oneindig dichtbij in het universum, waar de elementen in elkaar overvloeien en alles eindeloos in cirkels en spiralen uitbreidt en uitdijt, beweegt met lichtsnelheid onze micro-cosmos, waar sterrenwichelarij hoogtij viert, waar wilde watervrouwen dansen met zachtaardige schorpioenen, waar we allemaal één zijn: draken en vissen, rammen en tijgers.

We zijn allemaal sterren verbonden in ons eigen sterrenstelsel.

De oogstmaan is vol, we zijn onsterfelijk, we zijn alles en niets, tijd bestaat niet; de toekomst ligt in je handpalm en gisteren is een gedicht. Oneindige ruimte om te verdwalen, komen we allemaal weer uit bij het begin. Laten we het vieren! Word één met je lievelings-sterrenbeeld uit één van de vele dierenriemen, kruip erin en leef je uit.

Je boekt Utopia Horoscopia via ons Zoek&Boek reserveringssysteem. Inclusief drie nachten kamperen of drie nachten in een van onze Huurlingen voor onderstaande prijzen:

Je vult op het beginscherm het aantal personen en de leeftijden in met als aankomstdatum 29 september en vertrekdatum 2 oktober 2023. Je kunt de boeking vervolgens maken.

PRIJZEN
KAMPEREN UTOPIA HOROSCOPIA 2023
Volwassenen (18+) €183,50
Kinderen (4 – 17 jaar) €55,-
HUURLINGEN UTOPIA HOROSCOPIA 2023
Volwassenen (18+) €183,50
+ Kosten van de huurling met €50,- korting
Kinderen (4 -17 jaar) betalen € 55,-
+ Kosten van de huurling met €15,- korting

HOE BOEK JE UTOPIA HOROSCOPIA?
MET JE EIGEN KAMPEERMIDDEL
Ga naar www.lievelinge.nl/zoekenboek
– Vul het aantal personen in
– Vul het accommodatie type in: Utopia Horoscopia
– Vul bij de aankomstdatum 29 september in
– Vul bij de vertrekdatum 2 oktober in
– Dan verschijnt rechts Utopia Horoscopia,
– Kies voor boeken en doorloop de verdere stappen

MET EEN HUURLING
Ga naar www.lievelinge.nl/zoekenboek

– Vul het aantal personen in
– Vul het accommodatie type in, kies verhuur
– Vul bij de aankomstdatum 29 september in
– Vul bij de vertrekdatum 2 oktober in
– Dan verschijnt rechts in het scherm de vrije Huurlingen
– Kies voor boeken en doorloop de verdere stappen
– Utopia Horoscopia wordt automatisch aan de boeking toegevoegd

 

Het openingsweekend

14 – 17 april 2023

Nieuw seizoen, nieuwe tent, nieuwe haringen. In de vroege lente, op 31 maart 2023 openen we de Lievelinge poort; een kakelvers seizoen wacht ons met smart op. Twee weken later vieren we dit traditiegetrouw met een bont openingsweekend voor lievelingen van alle leeftijden.
Drie dagen lang dansen, spelen, vieren en verbinden in ons hemelse dorpje. Verwacht wederom een ontdekkingsreis met veel nieuw talent op de podia en achter de draaitafels. Pak je tas maar vast in!

Je boekt Nieuwe Haring via ons Zoek&Boek reserveringssysteem.
Inclusief drie nachten kamperen of drie nachten in één van onze Huurlingen voor onderstaande prijzen:

PRIJZEN
Volwassenen
Kamperen € 118,50
Huurling (excl. kosten huurling) € 83,50
Kinderen 4 tot 18 jaar
Kamperen € 45,-
Huurling (excl. kosten huurling) € 35,-
Kinderen tot 4 jaar
Gratis

Je vult op het beginscherm het aantal personen en de leeftijden in met als aankomstdatum 14 april en vertrekdatum 17 april. Je kunt de boeking vervolgens maken.

Verdiepingsweekend op z’n Lievelings

12 – 15 mei 2023

Welkom op de tweede editie van ZIN. Een helend weekend in de Lievelinge oerklei. Buitenspelen en thuiskomen. Hier, in het onvergetelijke nu.

In de lente van 2022 had ZIN haar debuut. En wat voor eentje. Dit avontuur langs kracht- en speelvelden staat nog vers in ons geheugen gegrift. Verbonden met elkaar, met de elementen, met de Lievegrond en bovenal met onszelf. Rijkdom alom. Dit kan niet anders dan een gevolg krijgen. Verwacht een speels weekend vol workshops, meditaties, lezingen, yoga, concerten, rituelen, sauna, zweethut, dansen en meer. ZIN vind plaats op heel de Lievelinge – van Spiegeltent tot Boskapel en van huttenbos tot strand – het hele weekend lang.

Je boekt ZIN via ons Zoek&Boek reserveringssysteem.
Inclusief drie nachten kamperen of drie nachten in een van onze Huurlingen voor onderstaande prijzen:

PRIJZEN
Volwassenen
Kamperen € 158,50
Huurling (excl. Kosten huurling) € 123,50
Kinderen 4 tot 18 jaar
Kamperen € 45,-
Huurling (excl. Kosten huurling) € 35,-
Kinderen tot 4 jaar
Gratis

Je vult op het beginscherm het aantal personen en de leeftijden in met als aankomstdatum 12 mei en vertrekdatum 15 mei. Je kunt de boeking vervolgens maken.

Zinderende Zomerviering voor heel de familie

23 – 26 juni 2023

Kom met ons de Zon vieren, de bron van al het leven! Net na de langste dag en de wende van de zon een heel weekend samen met de hele Lievelinge familie; Zonnebende!

Deze dagen staan in het teken van jong en oud, samen spelend en dansend op het ritme van de zomer. Een kakelbont programma voor kinderen van alle leeftijden (0-110 jaar). Denk circus, theater, muziek, workshops, magie, spelen, vies worden. Verbind je met je kind middels ouder&kind workshops, bouw samen mee aan grote kunstwerken, geniet van live muziek en lekker eten, spring over het vuur en maak het samen laat.

De midweek voorafgaand aan de Zonnebende is er bij het Kidslab al extra veel te doen voor de kleinsten onder ons. Gezinnen met jonge kindjes; kom lekker ravotten op de Lievelinge. We gaan het bos in, knutselen, spelen, ontdekken en verkleden.

Je boekt Zonnebende via ons Zoek&Boek reserveringssysteem

Inclusief drie nachten kamperen of drie nachten in een van onze Huurlingen voor onderstaande prijzen:

Je vult op het beginscherm het aantal personen en de leeftijden in met als aankomstdatum 23 juni en vertrekdatum 26 juni. Je kunt de boeking vervolgens maken.

PRIJZEN
Volwassenen

Kamperen  € 145,-
Huurling (excl. kosten huurling)  € 110,-
Kinderen 4 tot 18 jaar
Kamperen  € 45,-
Huurling (excl. kosten huurling)  € 35,-
Kinderen tot 4 jaar
Gratis

Je vult op het beginscherm het aantal personen en de leeftijden in met als aankomstdatum 12 mei en vertrekdatum 15 mei. Je kunt de boeking vervolgens maken.

 

Flexibele Housekeepers gezocht

Housekeepers gezocht

Voltijd, deeltijd, bijbaan, blijbaan!

Wij zijn nog op zoek naar flexibele, enthousiaste, eigenzinnige, avontuurlijke, energieke housekeepers met goede zin, uit het juiste hout gesneden.

We beloven je dat dit de meest kleurrijke schoonmaakbaan is die je kan bedenken!
Je kijkt niet alleen je ogen uit op zoek naar achtergebleven vuil, maar dompelt je onder in ons creatieve bolwerk. Je spot tijdens je werk paradijsvogels, komt op de mooiste plekjes, ontmoet enthousiaste collega’s en openminded gasten. Ook is er volop ruimte om je na je werk persoonlijk te ontwikkelen.

Krijg je al zin? Dan ontmoeten we je graag!
Ben jij minimaal 2 dagen in de week beschikbaar?
Mail dan je motivatie en beschikbaarheid naar werken@lievelinge.nl

Horecatijgers gezocht

Voor het nieuwe Lievelinge seizoen zijn wij op zoek gepassioneerde horecatijgers.

Ben jij Barista, (hobby) Sommelier of Cocktailkenner?
Of ben jij die barman/vrouw die graag de boel bestiert in de late uurtjes?
Heb je ervaring in een feest café of groot restaurant?
Vind jij kilometers maken met dienbladen vol glazen op een terras ook topsport?
Heb je graag de leiding over een dineravond bij kaarslicht in onze Spiegeltent?
De hele dag in de weer voor een inspirerend bedrijfsevents of Lievelings bruiloft?Een festival organiseren, gaat je hart daar sneller van kloppen?
Bij ons kan het allemaal. Groei met ons mee in de horecarol van jouw dromen!

Jij wordt een van de lieve gezichten van de gezellige en authentieke gastvrijheid die Lievelinge-eigen is. Samen met een ervaren team in combinatie met jonge hemelbestormende horecatoppers bestier je de bliksemse boel. Als ras horeca-tijger ben je gastvrij en hartelijk, extravert en scherp..

Meer dan 20.000 gasten per seizoen, jong en oud, komen langs in het Lievelinge restaurant “Kees & Kwartel”, èn in de buitenbar, èn in de strandbar, èn in het Kraaiennest voor hun lievelingseten en drinken: ontbijtjes, wijn, koffie, driegangenmenu’s, ijsjes, lunch, cocktails, biertjes, en snacks… En dan doen we nog ieder seizoen onze eigen grandioze Lievelinge openings- en slot festivals en twee weekenders. En doordeweeks vaak veel grote en kleine events en volledig door ons verzorgde bourgondische bruiloften in de Spiegeltent.

Je vindt het allemaal mooi om (mee) te maken en kunt bouwen op relevante ervaring. Het Lievelinge-seizoen loopt van half maart tot eind oktober. De beloning is goed en conform cao-recreatie. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn top: Word jij dit seizoen onze collega op misschien wel een van de leukste en gezelligste werkplekken van Nederland?

Enthousiast? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met motivatie naar werken@lievelinge.nl. Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om als horecatijger je plek in te nemen op de Lievelinge. Klikt het wederzijds, dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een gesprek.