Bonanza

Speciaal voor grote gezinnen of groepen hebben we onze Bonanza, een industriële casa voor 8 personen. Een stoer en toch luxe onderkomen op een top plek aan het water, met lekker veel ruimte.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb1_DSC3108
thumb3_DSC3110 thumb4_DSC3115
thumb5_DSC3116 thumb6_DSC3118
thumb7_DSC3121 thumb8_DSC3126
thumb9_DSC8011 thumb2_DSC3128


What’s in it for me?
Deze top plek is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen, met twee stapelbedden en twee losse éénpersoonsbedden. De Bonanza bestaat uit één gezellige woon-slaapruimte.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de houtkachel. Houtblokken zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje..