Boskapel

Een ‘nieuweling’ op het Nirwana veld. Het type ‘stille wateren diepe gronden’. Een Huurling met een dubbelrol weliswaar. Die zijn we nog niet eerder tegen gekomen in ons pallet.

De Boskapel dient in het voor- & naseizoen als groepsruimte en biedt daarin oneindige mogelijkheden. In het hoogseizoen toveren we haar om naar een zes persoons Huurling. Een kameleon in hart en nieren.

Ze is het zusje van Mata Hari op de Heksenkring, beiden handgemaakt door onze Spiegeltent helden Rob & Bart en een creatie van eigen bodem. Met haar prachtige houten flanken, ronde kapel ramen en openslaande deuren is ze de wilderige bosdroom van iedere ‘clamper’

De Boskapel is geschikt voor 6 personen en ingericht met een bijzondere slaapconstructie voor 4 personen. Een ronde slaapvide waarbij bovenin een riant tweepersoonsbed te vinden is en op de begane grond twee losse éénpersoonsbedden. Daarnaast staat er nog een heerlijk twee persoonsbed in de ruimte.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt kan dat natuurlijk ook.

What’s in it for me?
Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een eettafel en een gezellig zitje met fijne vuurschaal om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.