Bruinsma Lodge

De parel onder de Huurlingen. Pal aan het water met eigen privé strandje en uitzicht over ‘zee’. Je hoeft alleen de wuivende palmbomen er nog maar zelf bij te fantaseren, maar ook zonder is dit wat ons betreft al een ultiem lekker beeld.

Deze tropische verrassing is geschikt voor maar liefst 9 man sterk. In het hoofdvertrek kunnen 7 mensen slapen en op het strand staat nog een knusse bonus caravan voor 2 personen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook. Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

What’s in it for me?
De Lodge is uitgerust met twee heerlijk riante tweepersoonsbedden, één stapelbed, en een los éénpersoonsbed. De caravan is uitgerust met een twijfelaar bed. Lekker ruim in je eentje of knus met z’n twee.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een eettafel en een gezellig zitje met fijne vuurschaal om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.