Canadees

De Canadees, afgereisd vanuit Noord Amerika om hier bij ons op de Lievelinge van het bosleven te genieten. Deze witte hunk staat klaar op de Heksenkring en is geschikt voor 5 avontuurlijke personen.

 

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook. Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

 thumb3_DSC3239 thumb4_DSC3226 thumb5_DSC3229 thumb6_DSC3232 thumb7_DSC3236 What’s in it for me? Deze Huurling is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen, een stapelbed, een los éénpersoonsbed. De ruimte bestaat uit één gezellig woon-slaapvertrek. Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze safari unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen. Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen. Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de gaskachel in de woonkamer. Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje. Als vanzelfsprekend kunnen onze tenten niet op slot.