Churchill

Wanneer de rust is wedergekeerd op de Lievelinge en de winterstand is aangezet kunnen er soms bijzondere dingen ontstaan. Zo stiekem achter gesloten deuren hebben in die tussenstand de Kerk & de Tipi verkering met elkaar gekregen. Globalisering is soms zo gek nog niet.

Samen vormen ze nu een prachtig en uniek duo op Nirwana. Daar staan ze hand in hand te wachten op jullie komst. De tipi als een inheemse ‘baarmoeder’ waar jullie heerlijk met z’n vieren kunnen slapen. En de kerk, krachtig en prachtig er naast als leef- en woonruimte.

De Churchill is uitgerust met een super uitgebreide keuken zoals geen andere Huurling heeft. Dus heb je zin om je af en toe lekker culinair uit te sloven dat is dit ‘your man’. In campingstijl eenvoudig een eitje bakken op zondag ochtend kan natuurlijk ook. No pressure..

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt kan dat natuurlijk ook.

What’s in it for me?
De Churchill is ingericht met een bijzondere slaapconstructie voor 4 personen. Een soort stapelbed waarbij bovenin een riant tweepersoonsbed te vinden is en op de begane grond twee losse éénpersoonsbedden.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

De riante keuken is voorzien van een 4 pits gasstel, een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei. Uiteraard afgetopt met een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een eettafel en een gezellig zitje met fijne vuurschaal om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.