Circus Rodin

De Circus Rodin, een markante verschijning met een rijkelijk rock & roll bestaan achter de rug. In haar jongere jaren als leeuwenwagen met het circus mee gereisd, wilde dieren vervoerd en harten veroverd. Via via in het avontuurlijke kermisleven beland en voor schietsalon doorgegaan. Haar wilde haren is ze ondertussen wel verloren. Tijd om bij ons op de Lievelinge met pensioen te gaan en onze gasten een bijzonder verblijf te bieden. Deze dame is geschikt voor 5 a 6 personen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb0_DSC5903
thumb2_DSC3513 thumb4_DSC3527

thumb6_DSC3534 thumb8_DSC3520
thumb3_DSC3523 thumb5_DSC3532
thumb10_DSC4811 thumb7_DSC3536

What’s in it for me?
Circus Rodin is uitgerust met twee heerlijk riante tweepersoonsbedden, eentje in de circuswagen, en eentje in het voormalig kassahuisje die er naast staat. In de circusauto voor de deur vind je een knus twijfelaarsbed. Deze is geschikt voor 2 kinderen of 1 volwassene (als je knetterverliefd bent is het een prima bedje voor twee). Hiermee is de Rodin geschikt voor 5 a 6 personen. De circuswagen bestaat uit één gezellige woon-slaapruimte.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.