Daktari

Deze safaritent is vernoemd naar een televisie uit de 60’er jaren over een dierenarts in Oost-Afrika. Daktari betekent dan ook dokter in het Swahili.

De ruisende bomen van het bos, het tentdoek dansend met de wind, het meer pal voor de deur. Wie weet zwemt er nog een wilde snoek langs of een fazant die een sprintje trekt.

Kortom, de Daktari is dé echte safari beleving maar dan lekker bij ons op de Lievelinge.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb1_DSC3396
thumb2_DSC3392 thumb3_DSC3058
thumb4_DSC3062 thumb5_DSC3070
thumb6_DSC3072 thumb7_DSC3076
thumb8_DSC3079 thumb9_DSC3398

What’s in it for me?
De Daktari is een stoere 5 persoons safaritent met 2 slaapruimtes en een woonkamer. De eerste slaapkamer is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen. In tweede slaapkamer staat een stapelbed en een los éénpersoonsbed.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze safari unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de gaskachel in de woonkamer.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.

Als vanzelfsprekend kunnen onze tenten niet op slot.