Double Dutch bus

Een wel heel bijzondere luxe Lievelingsunit is de Double Dutch, een verbouwde Engelse dubbeldekker, pal aan het water. Het tussenplafond is doorgebroken waardoor de eerste verdieping nu een vide is, die zorgt voor veel licht en ruimte.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb1_DSC8790
 thumb3_DSC3194
thumb4_DSC3198 thumb5_DSC3206
thumb6_DSC3210 thumb7_DSC3217
thumb8_DSC3221 thumb9_DSC3140

What’s in it for me?
Deze stoere bus is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen en twee losse éénpersoonsbedden. De ruimte bestaat uit één gezellig woon-slaapvertrek en is verdeeld over twee verdiepingen.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze rooie rakker boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de houtkachel. Houtblokken zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Op de ruime proche staat een grote eettafel en er is een gezellig zitje voor twee op de romantische vlonder aan het water. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.