Mata Hari (nwe Huurling op veld Heksenkring)

Dr. Livingstone krijgt een metamorfose dit jaar. Waar eerst een stoere 4 persoons Safaritent stond komt nu een prachtige houten yurt constructie, de Mata Hari, voor 6 personen. Rob, onze ‘in house’ Spiegeltenten Koning is deze ronde droom met eigen handen aan het bouwen, het belooft een waar sprookje te worden.

Durf je jezelf te laten verrassen door deze aller nieuwste Lievelinge creatie dan kun je ‘m hier onder vast boeken.

Zodra er foto’s beschikbaar zijn zullen we ze hier plaatsen.

What’s in it for me?

De Mata Hari is geschikt voor 6 personen. Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de houtkachel in de woonkamer.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.