Dynasty

Uit onverwachte hoek opgedoken op het Sangrila veldje, een levendig stukje groen aan de oostkant van Lieveland. Met de komst van dit nieuwe ‘personage’ waait er een frisse wind over het veld.

Een charmante verschijning, een tikkeltje mysterieus en helemaal nieuw te ontdekken, door jou! Graag stellen we je voor aan Dynasty. Een comfortabele unit voor 4 personen. Dichtbij alles en lekker ingeblend tussen de vaste bewoners van deze hoek. Een echte ‘Local Lievelinge Experience’ zou je kunnen zeggen..

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt kan dat natuurlijk ook.


What’s in it for me?
De Dynasty is uitgerust met een romantisch tweepersoonsbedden en één stapelbed. Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een eettafel en een gezellig zitje met fijne vuurschaal om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.