Dzjengis

Nieuw aan de waterlinie onze Dzjengis Yurt.

Deze parel eert zijn naam aan Dzjengis Khan. Dzjengis Khan regeerde over een van de grootste landrijken die de wereld ooit heeft gekend. Hij was een groot leider van een Mongoolse stammen waar de wildste nomaden verhalen omheen hangen.

In deze Dzjengis is het aan ons rustige vaarwater heerlijk rustig vertoeven. Een Yurt is een traditionele nomadische woontent uit Mongolië. Een heerlijk knus onderkomen geschikt voor ieder seizoen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s. 

What’s in it for me?
De Dzjengis is een knusse romantische Huurling voor vier personen en is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen en een stapelbed. De ruimte bestaat uit één gezellig woon-slaapvertrek.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze authentieke Mongoolse unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.
Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker warm rondom de houtkachel. Houtblokken zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.