Fawlty Tower

Een heuse televisieberoemdheid op de Lievelinge! Op de Nederlandse kijkbuis ook wel bekend als “Hotel op Stelten”.  Haar plek gevonden  in het toepasselijke stralende middelpunt van de Heksenkring. Deze avontuurlijke Huurling doet zijn naam dan ook zeker eer aan.

Klauter via de wenteltrap naar boven, kampeer op grote hoogte in onze knal oranje toren tent en begin je dag met uitkijk over het Lieverijk. Meer een “met beide benen op de grond” type? Kruip dan lekker de “back stage” glamour caravan in. De Fawlty Tower  is geschikt voor 4 personen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb1_DSC5453

thumb9_DSC5450 thumb10_DSC5593

thumb4_DSC5435 thumb5_DSC5440

thumb7_DSC5446 thumb6_DSC5451

thumb2_DSC5574

What’s in it for me?
Fawlty Tower is uitgerust met een heerlijk tweepersoonsbed in de caravan, en een knus twijfelaar bed in de oranje tent. In de gouden kokon zit een knusse woonkamer verscholen. Op het overdekte buitenterras kun je heerlijk lange zomeravonden tafelen.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.