Greyhound bus

Deze avontuurlijke American Lady heeft al een zeer bewogen leven achter de rug. Na jaren trouwe (lijn)dienst in Amerika te hebben gedraaid is ze aan haar carrière als rijdende cocktailbar begonnen. Met haar opvallende verschijning heeft ze dan ook menig feestje of festival opgefleurd. Ondertussen is ze haar wilde haren wat kwijt geraakt en vind ze bij ons op de Lievelinge haar vaste basis als heerlijke huurling aan het water.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb8_DSC3043 thumb9_DSC3039

What’s in it for me?
Deze glimmende verschijning voor zes personen is uitgerust met een heerlijk riant tweepersoonsbed, 4 losse éénpersoons bedden en bestaat uit één gezellige woon-slaapruimte.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze grijze dame boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de gaskachel in de woonkamer.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.