Koko Petalo

Via avontuurlijke omzwervingen, vrijgevochten bochten en met vele ongeloofwaardige kampvuurverhalen rijker is ie in ons midden neergestreken. De koning van het zigeunerbestaan. Het Nederlandse Gipsy icoon en passievolle vrijbuiter. Met gepaste trots stellen we je graag voor aan de enige echte Koko Petalo. Uniek in zijn soort, een kartrekker en vrijheidsstrijder. Een figuur naar ons hart.

Dit paradepaardje is geschikt voor 4 personen en opgesplitst in twee aparte wagens. Hier vind je de tarieven en als je direct wilt kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

What’s in it for me?
De Koko is uitgerust met twee heerlijk riante tweepersoonsbedden, eentje in de pipowagen en eentje in de keet.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.