Mata Hari

Onze oude vertrouwde Dr. Livingstone is dit jaar met pensioen gegaan en heeft plaatst gemaakt voor een frisse nieuwe verschijning. Zo gaan die dingen.

Graag stellen we jullie voor aan; De Mata Hari!
Een veelzijdige dame met ronde vormen en avontuurlijke geest. Een Femme Fatale met nomaden bloed en een romantische look. Met ziel en zaligheid handgemaakt door onze Spiegeltent helden Rob & Bart. Daarmee een liefdevolle creatie van eigen bodem.

Deze robuuste Huurling is onderdeel van de Heksenkring. Een gezellig pleintje aan de westkant van ‘het land’. Met haar sprookjesachtige slaapvide voelt het ruimtelijk en geborgen tegelijk. De Mata Hari is geschikt voor 6 personen.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt kan dat natuurlijk ook.

What’s in it for me?
De Mata Hari is uitgerust met een heerlijk riant tweepersoonsbed, twee losse éénpersoonsbedden en één stapelbed.
Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een eettafel en een gezellig zitje met fijne vuurschaal om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.