Bell Tent – Peter Pan

Peter Pan, wat zijn we verheugd dat deze avontuurlijkheid samen met zijn muze Tinkerbell op de Lievelinge is neergestreken. Zij maken de Huurlingen familie compleet. Peter Pan is zeer tactisch aan het water neergestreken. De spot om Capain Hook achtige types van mijlen ver aan te zien komen zeilen en er meteen korte metten mee te maken. Een heerlijk geruststellend idee, zo’n vliegensvlugge beschermengel in ons midden.

thumb_DSC6612

De Peter Pan is een kleine maar fijne Huurling geschikt voor 2 personen bestaande uit één Belle tent. Wel het avontuurlijke van een tent niet de nadelen van een leeg gelopen luchtbed en andere die hard kampeer ongemakken. Een heerlijk opgemaakt tweepersoonsbed dat op je wacht. Een klein keukentje waar superromantisch een eitje op kunt koken voor bij het ontbijt. Meer heb je toch ook niet nodig!

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

What’s in it for me?

De Peter Pan is een kleine maar fijne Huurling bestaande uit één Belle tent.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. De Peter Pan boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelbox, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.

Als vanzelfsprekend kunnen onze tenten niet op slot.