Pipo en de Magiër

Na een bewogen zigeunerleven zijn ze bij ons op de Lievelinge neergestreken om te blijven. De Pipo en de Magiër. Een authentiek duo met een eigen karakter geschikt voor 4 woonwagen bewoners.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

Pipo---8-van-14
thumb2_DSC3021 Pipo---7-van-14 Pipo---11-van-14
Pipo---12-van-14 Pipo---13-van-14
Pipo---2-van-14 Pipo---4-van-14


What’s in it for me?
Deze gypsy unit is uitgerust met een knus tweepersoonsbed in de Pipowagen en een heerlijk ruim tweepersoonbed in de Magiër. De Pipowagen bestaat uit een aparte slaapkamer en een gezellige woonkamer. De Magiër is één ruimte.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Dit lekkere setje boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Er is in beide vertrekken een klein kacheltje aanwezig zodat jullie sowieso warmpjes bij zitten.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.